Με τον ΤΑΣΟ ΝΤΟΥΜΑ στις ΛΕΥΚΕΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ για 4η φορά σαν ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ #Exclusive by Estiatoria.gr #Topchefs

Ο αγαπητός από το κοινό Τάσος Ντούμας δεν είναι απλώς ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας της εστίασης,  ένας κοσμογυρισμένος γευσιγνώστης ή ένας προοδευτικός μάγειρας που σπάει τα δεδομένα, αλλά κάτι ακόμα σπουδαιότερο! Είναι ο άνθρωπος της ελληνικής γαστρονομίας, όπως θα σας αναπτύξουμε παρακάτω, που βάζοντας τη γνώση και τη φαντασία του στα πιο αγνά υλικά κατάφερε να προσδώσει στην Ελληνική κουζίνα την αίγλη που τις αξίζει με καινοτόμες επιδράσεις πάνω της. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ήταν από τους πρώτους γαστρονόμους που με τα εστιατόρια του LEFKES στο Γαλάτσι, στην Σαντορίνη και στην Αμερική, εισήγαγε τον όρο μοντέρνα ελληνική κουζίνα ανεβάζοντας τον πήχη αρκετά ψηλά! Έτσι, τα αυθεντικά υλικά της ελληνικής γης, σπάνια μυρωδικά, παραδοσιακά τυριά και άλλα πολλά όπως και  ζύμες μπήκαν στο πολυπόθητο μενού (Λεύκες) σε συνδυασμούς που δεν θα τολμούσε κανείς ούτε να δημιουργήσει αλλά ούτε να αντιγράψει… Η επιτυχία του όλου εγχειρήματος ήταν άλλωστε αποτέλεσμα σεβασμού και αγάπης από τον Τάσο Ντούμα, ο οποίος μέχρι και σήμερα καθοδηγεί νέους chef μέσα από την μαγειρική του μπριγάδα, μεταλαμπαδεύοντας τις υψηλές γνώσεις του στην μαγειρική, στους ευφάνταστους συνδυασμούς και στο ιδανικό foodstyling. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ακόμα περισσότερα όπως για την επιρροή που είχαν τα εστιατόρια του στην εξέλιξη του ελληνικού εστιατορίου, την εδραίωση της νεοταβέρνας και του νεομεζεδοπωλείου, επίσης για την υποστήριξη της παράδοσης και των τοπικών γεύσεων του τόπου μας, αλλά αυτά θα τα μάθουμε σύντομα, καθώς ο Τάσος Ντούμας σαν βραβευμένος ως επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® 2021 θα τα καταθέσει στο παγκόσμιο συνέδριο γεύσης του Greek Taste Beyond Borders®GTBB (μείνετε συντονισμένοι).

Τάσος Ντούμας

Το ταξίδι του Τάσου Ντούμα στην υψηλή γαστρονομία τον έφερε δικαιωματικά 4η φορά στον αποκλειστικό τίτλο Πρόσωπο της Χρονιάς για την Ελληνική Γαστρονομία 2021 από τα Estiatoria.gr Golden Awards (Πανελλαδικός θεσμός βραβείων ποιότητας & γεύσης), ένας τίτλος που θα του αποδοθεί και  φυσικά στο παγκόσμιο συνέδριο γεύσης του Greek Taste Beyond Borders®GTBB. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα εστιατόρια του και να ανακαλύψετε την ιστορία της Ελληνικής κουζίνας με σύγχρονο τρόπο.

  • Το moto του Τάσου Ντούμα: Γεύσου με ειλικρίνεια, πρόσφερε αγάπη, αγωνίσου για την ποιότητα ζωής που σου αξίζει!
  • Τα νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…LEFKES ON THE SIDE

LEFKES

LEFKES SANTORINI