Ο γνωστός “Γάκιας” στη Νέα Ερυθραία κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, σαν ένα από τα εστιατόρια- μεζεδοπωλεία, ίσως το πρώτο που κατάφερε να στηρίξει την έννοια του παραδοσιακού καφενείου στο σήμερα… με αυθεντικό τρόπο τόσο στην κουζίνα και στις υπέροχες δημιουργίες, αλλά και στο περιβάλλον με τον παραδοσιακά μοντέρνο διάκοσμο! Για την τρέχουσα περίοδο ένα συγκλονιστικό γευστικά μενού βασισμένο στην “Επτανησιακή κουζίνα” αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους εσάς που αναζητάτε το ιδιαίτερο και ποιοτικό!
Επτανησιακή κουζίνα από τον Γάκια σε ένα μενού που γυρίζει διαρκώς όλη την Ελλάδα, “αυθεντικά και ποιοτικά”…
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ από Κέρκυρα: Μπαρμπούνια μπουρδέτο, από Παξούς: Χταπόδι Ήλιακας, από Λευκάδα: Σοφιγάδο με μοσχαράκι κοκκινιστό, από Ιθάκη: Κοτόπουλο Τσερέπα, από Ζάκυνθο: Τηγανιά της Νόνας (γιαγιάς), από Κύθηρα: Μακαρούνες Κυθήρων με νούμπουλο, από Κεφαλονιά: Μάντολες.
Προτείνεται από το Estiatoria.gr – Σας προτείνουμε ό,τι νέο και ποιοτικό συμβαίνει από τον χώρο των εστιατορίων!

Φέτα σαγανάκι σβησμένη με τσίπουρο ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ