image
05 Νοεμβρίου

ΣΤΗΝ… ΠΟΛΗ | Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ «ΠΑΛΑΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ» ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB Μια πανέμορφη ιστορία αυθεντικής ελληνικής κουζίνας και αναζήτησης ενός αυθεντικού τρόπου ζωής μακριά από τα αγχωτικά φώτα της πόλης, γίνεται η αφορμή να γνωρίσουμε τις συνταγές στον τόπο τους… […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
26 Οκτωβρίου

ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MY WAY HOTEL & EVENTS… ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! To MY WAY Hotel & Events στεγάζεται σε ένα επιβλητικό, ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο κτίριο στην παραλιακή ζώνη, δίπλα στο κέντρο της Πάτρας και αποτελεί εξαιρετική επιλογή στον αστικό ιστό της Πάτρας για κάποιον που επισκέπτεται την πόλη για επαγγελματικούς λόγους ή για […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
18 Οκτωβρίου

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ | Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ® ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 2025 ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΓΗ ΤΟΥ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ O Νικόλαος Κουτσουδάκης είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας της εστίασης, επαγγελματίας μάγειρας – σεφ καθώς και F&B Manager. Εδώ και χρόνια το εστιατόριό του «Πηδάλιο» στο Ναύπλιο αποτελεί πόλο […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
17 Οκτωβρίου

ΤΟ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ ΚΛΕΙΝΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ! TO SEAFOOD STEKI ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ… Στα Μελίσσια το Ψαροκόκκαλο είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια για ψάρι! Πολυβραβευμένο με τον κόσμο να το τιμά σε καθημερινή βάση, φέτος κλείνει 12 ολόκληρα χρόνια συνεπούς λειτουργίας. Συνταγές ποιοτικής ψαροφαγίας τσεκαρισμένες από τους λάτρεις του seafood γίνονται ανάρπαστες! Λαχταριστές αστακομακαρονάδες, σπέσιαλ […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
08 Οκτωβρίου

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ CHEF ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΡΑΣΑΤΖΗ ΣΤΟ ΖΑΑΤΑΡ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ! Exclusive by Estiatoriagr Το Ζαατάρ είναι ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία των βορείων προαστίων. Φέτος, το εστιατόριο με την συνδρομή του γνωστού Executive chef & professional consultant Χρυσόστομου Πρασατζή, επίσημου Πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
01 Οκτωβρίου

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ | Ο ΤΙΤΛΟΣ “ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ®” ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 2025 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ CHEF ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB   Η Λευκάδα είναι ο τόπος του Θεόδωρου Βουκελάτου, ενός chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τ’ ΑΛΩΝΙ στα όμορφα Χορτάτα, ένα καταπράσινο χωριό σε υψόμετρο 650 μέτρων. Το εστιατόριό του […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
01 Οκτωβρίου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ | Ο ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ CHEF ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ “ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ®” ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 2025 ΑΠΟ ΤΟΝ GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB   Τα μοναδικά και πλούσια προϊόντα της Ηπείρου πάντα μάγευαν τον Ανδρέα Γεωργούλη, έναν chef  που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας και […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
24 Σεπτεμβρίου

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ “SMASH BURGER” ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ… ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ BURGERILLA! Estiatoria gr : Γνωρίζατε λίγο πολύ την φιλοσοφία του smash burger, δεν γνωρίζατε όμως πως η αυθεντικότητα κρύβεται στη λεπτομέρεια και σε μια τεχνική προετοιμασίας και ψησίματος που μοιάζει με ιεροτελεστία.., και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι, από τη στιγμή που […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
23 Σεπτεμβρίου

ΜΕ ΤΟΝ “CHEF GREG” ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ” ΤΟΥ SUSHI ΚΑΙ ΤΩΝ SUSHI MASTERS | Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ O κατά κόσμον «Chef Greg» Γρηγόρης Αποστόλου είναι ένας Έλληνας Sushi Master που κατάφερε να κατανοήσει και να εφαρμόσει τις ιαπωνικές τεχνικές στο πιο εξειδικευμένο είδος κουζίνας, αυτό του Sushi.  Το Estiatoria gr […]

Διαβάστε Περισσότερα