ΧΡΥΣΟ “ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® 2021” – AUTHENTIC TASTE OF GREECE – GOLD AWARD ΓΙΑ “ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ” Highly recommended by Estiatoria.gr

Ο Γιώργος Μπούμπας, διαδεχόμενος γονείς και παππούδες, ανήκει στην τρίτη γενιά και έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο κρεοπωλείο στα Μελίσσια Αττικής, με ποιοτικά κρέατα από τις ιδιόκτητες φάρμες του στο Πωγώνι της Ηπείρου. Γνώστης του γνήσιου εκλεκτού κρέατος και με πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα, προμηθεύει τους καταναλωτές με γνήσιο ελληνικό κρέας άριστης ποιότητας και με παρασκευές που εκπλήσσουν με την δημιουργικότητα και τη γεύση τους. Στο κρεοπωλείο του κ. Μπούμπα, βρίσκει κανείς μεγάλη γκάμα από τα καλύτερα και υγιεινά κρέατα: ελευθέρας βοσκής μοσχάρι, μοσχάρια ελληνικής βραχυκερατικής φυλής, αμνοερίφια, όλα από την οικογενειακή φάρμα, αλλά και κρέατα γαλλικής κοπής, μπριζόλες που ωριμάζουν για 30, 60, 90 και 120 ημέρες στα ειδικά και σύγχρονα ψυγεία του κρεοπωλείου, έτοιμες συνταγές, όπως μαριναρισμένες σε BBQ sauce πανσέτες, μαριναρισμένο κοντοσούβλι με λαχανικά, μπιφτέκια black angus με μαύρη τρούφα, black angus σε καλαμάκι, cupcakes με κιμά, τυρί και σφολιάτα, μεξικάνικες τορτίγιες με μοσχαρίσιο κιμά και γραβιέρα, κρουασάν από ψαρονέφρι με γέμιση τυριού και πιπεριάς, χειροποίητα λουκάνικα και πολλά άλλα. Φυσικά, από τη λίστα δε θα μπορούσαν να λείπουν τα εκλεκτά χειροποίητα αλλαντικά που φτιάχνονται με διαλεγμένο, 100% καθαρό κρέας και με παραδοσιακή επεξεργασία χωρίς προσθήκη συντηρητικών στις εγκαταστάσεις του κρεοπωλείου, όπως coppa και speck από το εξαιρετικό κρέας μαύρου χοίρου, bresaola από κρέας μοσχίδας ή βουβαλιού, μπέικον ωρίμανσης, σαλάμι αέρος ωρίμανσης, παστουρμάς κ.α. Από το οικογενειακό τυροκομείο, με τη μακρά ιστοριά από το 1925 και βραβευμένο από το Βασιλιά Γεώργιο, έρχονται επίσης εξαιρετικά τυριά, πικάντικη, βουτυράτη γραβιέρα Πωγωνίου, γραβιέρα με επικάλυψη ρίγανη, δυόσμο, μαύρο πιπέρι, καυτερή πάπρικα ή ωριμασμένη σε κρασί. Το κρεοπωλείο Μπούμπας, προμηθεύει τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Hilton Athens με burger από νεροβούβαλο λίμνης Κερκίνης, burger από black Angus και rib eye από μοσχίδα Ηπείρου ελευθέρας βοσκής, αφού έχει ελεγχθεί και πληρεί τις υψηλές απαιτήσεις που θέτει το ξενοδοχείο. Η αγάπη για το καλό κρέας, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η απόλυτη καθαριότητα και επιτήρηση του χώρου για τις σωστές προδιαγραφές επεξεργασίας και η ικανοποιήση του πελάτη ως προς την εξυπηρέτηση αλλά και τη γεύση είναι τα στοιχεία που κάνουν την ομάδα του κρεοπωλείου Μπούμπας ξεχωριστή και τα προϊόντα αναμφισβήτητα ποιοτικά και προσεγμένα.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ – ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ AUTHENTIC TASTE OF GREECE GOLD AWARD 2021 – ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ

Burger μοσχάρι ωρίμανσης μαύρη τρούφα



 

ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ “ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ” ΕΔΩ