Βραβευμένο πρόσφατα με το Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Golden Awards 2019, το εστιατόριο Ψαρού συνεχίζει ακάθεκτο την γαστρονομική του πορεία όλο και προς το καλύτερο χωρίς να αφήνει ερωτηματικά! Νέα πιάτα βγήκαν στο ευρηματικό μενού του εστιατορίου και ο “γνωστός του κόσμος” μένει πραγματικά προσκολλημένος στις γευστικές προκλήσεις…
Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα Ταρτάρ τόνου με πράσινες πέρλες σχοινόπρασου με αγγουράκι, ή στο πιάτο “γούνα” με λιαστό σκουμπρί στη σχάρα με πιτούλες…, στο φιλέτο τόνου με σως wasabi και τσιπς κολοκυθιού, ή στην ταραμοσαλάτα με μελάνι σουπιάς με τσιπς γαρίδας;;
Για την ομάδα γευσιγνωσίας του Estiatoria.gr που βρέθηκε στη δοκιμή, μάθαμε από πρώτο χέρι τι θα πει γευστική αρμονία. Η σύγχρονη άποψη της κουζίνας, μεταδίδει νέες εμπειρίες και μοναδικά ματσαρίσματα “parings” σε κρασί και αποστάγματα!
Το Estiatoria.gr στην προσπάθεια για συνεχή & έγκυρη ενημέρωση σχετικά με των όσων συμβαίνουν στην εστιατορική πραγματικότητα, σας προτείνει ό,τι το καλύτερο…