Matsuhisa Athens στο Four Seasons Astir Palace Hotel στην Βουλιαγμένη. Η κληρονομιά της παγκοσμίου φήμης κουζίνας Nobu, έφερε την ήρεμη δύναμη της ιαπωνικής κουλτούρας και τη γοητεία της fusion φιλοσοφίας στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, με το εστιατόριο Matsuhisa Athens.

Τα πασίγνωστα εστιατόρια Nobu Matsuhisa αποτελούν κατεστημένο στην παγκόσμια υψηλή γαστρονομία με ειδικότητα στην αυθεντική ιαπωνική κουζίνα. Εκτείνονται σε πέντε ηπείρους, με πάνω από 40 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, υπό την καθοδήγηση του Ιδρυτή τους NOBUYUKI (NOBU) MATSUHISA, μιας διεθνούς αναγνωρισμένης προσωπικότητας και από το παγκόσμιο καλλιτεχνικό  στερέωμα.

Το Matsuhisa Athens πρόσφατα βραβεύτηκε από τον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης Estiatoria.gr Golden Awards με το Gold Award of Quality & Taste 2022 στην κατηγορία  JAPANESE – FUSION CUISINE. O Executive Chef Αντώνης Βρατσάνος επίσης βραβευμένος ως Chef of the Year 2022 ανάμεσα σε άλλους στα Estiatoria.gr Golden Awards, φτάνει την απόλαυση στα άκρα!

1 Αξιολόγηση για MATSUHISA Athens

image
John 1 Αξιολογήσεις
Telia
5.0.0
Was this review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
image