Το Estiatoria.gr βρέθηκε στο Μαρούσι, στο εστιατόριο του Dal Professore, του αναγνωρισμένου και καταξιωμένου επί σειρά ετών στην ιταλική γαστρονομία Chef, Νίκου Δημητροκάλη. Εκεί, διασκορπίζονται διακριτικά στο υπέροχο περιβάλλον οι φινετσάτες μυρωδιές της ανάλαφρης ζύμης που μόλις μπήκε στον υπερσύγχρονο φούρνο pizza και αναμιγνύονται με τα ολόφρεσκα αρώματα της λευκής και της μαύρης τρούφας, που τρίβονται πάνω στις επίσης δια χειρός πάστες (pasta) του Dal Professore. (Το εργαστήριο pasta είναι στον κάτω χώρο).
Με την είσοδό σου στο εστιατόριο η εικόνα της υψηλής γαστρονομίας είναι το πρώτο που συναισθάνεσαι, που στο Dal Professore αυτή βασίζεται σε γνώσεις, know how και στην εμπειρία του μεγάλου Chef. Για την ακρίβεια η pizza στηρίζεται σε μια καινοτομία του Chef που σας παρουσιάσαμε πέρσι.
Κάθε δημιουργία στο Dal Professore είναι ένα signature dish που ποτέ δεν ξεχνάς…
Το εστιατόριο πλέον έχει προχωρήσει και σε private dining events ενώ η pizza του Dal Professore είναι έτοιμη να μπει στην γραμμή του delivery ακόμα πιο δυναμικά για εκείνους που αποσκοπούν στις ανώτερες απολαύσεις σε ότι αφορά στην pizza.
Προσφέρεται για ρομαντικά δείπνα, business lunch και κάθε γαστρονομική αφορμή!
Το Estiatoria.gr στην προσπάθεια για συνεχή & έγκυρη ενημέρωση σχετικά με των όσων συμβαίνουν στην εστιατορική πραγματικότητα, σας προτείνει ό,τι το καλύτερο…

Chef Νίκος Δημητροκάλης

Πάκερι Καρμπονάρα με λευκή τρούφα και guanciale

Pizza bufalina & norcina

Roast beef με σάλτσα εσπεριδοειδών

Baba al Rum με κρέμα citron και φιστίκι