ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

Σε μια ήσυχη γειτονιά της Ανοιξης, το «Ανοιξη παρά Τέταρτο» φέρνει την παράδοση των βολιώτικων τσιπουράδικων στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Εδώ δεν υπάρχει μενού, απλά παραγγέλνετε τι θα πιείτε: τσιπουράκι, ουζάκι, κρασάκι, μπύρες και αναψυκτικά. Οι μεζέδες, διαφορετικοί κάθε φορά, έρχονται σε γύρες των τριών πιάτων,  σε ποσότητες  τέτοιες  που φτάνουν για να δοκιμάσουν όλοι όσοι κάθονται  στο τραπέζι σας.  Και φυσικά δεν τους επιλέγετε εσείς˙ όπως και στον Βόλο οι μεζέδες  είναι έκπληξη!

Στην αρχή θα σας φέρουν  τις δύο πρώτες  γύρες, 6 μεζεδάκια (εκτός  εάν επιθυμείτε μόνο μία, οπότε ενημερώστε τους σχετικά). Στο τέλος της δεύτερης γύρας θα σας ρωτήσουν εάν θα θέλατε να σας φέρουν  την επόμενη και αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να χορτάσετε και να τους  πείτε να σταματήσουν. Μπορείτε βεβαίως να επιλέξετε εσείς  τι θα φάτε,  παραγγέλνοντας  σε μερίδα οτιδήποτε σερβίρετε στο μαγαζί την ημέρα που θα το επισκεφτείτε.  Η κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε μεζέ τεσσάρων ατόμων. Εάν λοιπόν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, οι φρέσκοι θαλασσομεζέδες και θέλετε να βιώσετε την κλασσική βολιώτικη τσιπουροκατάνυξη, βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε ολόφρεσκα ψαράκια, όστρακα, καβουράκια, γαρίδες, καλαμάρια, θράψαλα, χταπόδια και ότι άλλο βγάζει η ψαριά της ημέρας. Οι θαλασσινοί μεζέδες συνοδεύονται από σπιτικά τουρσάκια, πικάντικες αλοιφές, δροσερές  σαλάτες, πεντανόστιμες ψητές πατάτες και πειραγμένα όσπρια και φάβες.

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως και Κυριακή από τις 13:00 έως τις 00:30. Δευτέρα Κλειστά.  Zωντανή μουσική κάθε Παρασκευή στις 21:30 και κάθε Κυριακή στις 14:30.

image