ΑΡΩΜΑ ΑΥΛΗΣ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

Το Aρωμα Αυλής, μαζί με το Οινοποιείο Αρτέμη Καραμολέγκου, αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό στη Σαντορίνη και αναδεικνύουν την αυθεντική πλευρά του φημισμένου ηφαιστειακού νησιού. Και τα δύο έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια. 

Το Οινοποιείο με διαρκή επένδυση στον εξοπλισμό και τον ιδιόκτητο αμπελώνα του, διαρκείς διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς (IWSC, Mundus Vini, Decanter, TEXSOM), αύξηση παραγωγής ώστε να είναι σήμερα το τρίτο μεγαλύτερο του νησιού και εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη χρονιά, με μια μεγάλη ανακαίνιση, δημιουργήθηκαν στο Οινοποιείο νέοι, πολυτελείς χώροι για ξενάγηση και γευσιγνωσία. Συμπεριλαμβάνουν το παλιό κελάρι, μεγάλες βεράντες που βλέπουν στον αμπελώνα, καθώς και πωλητήριο κρασιών. 

Στην ίδια εγκατάσταση βρίσκεται το Αρωμα Αυλής, οι βεράντες του οποίου αντικρίζουν τους αμπελώνες, τα μποστάνια και στο βάθος τις παραλίες της ανατολικής ακτογραμμής της Σαντορίνης. Προσφέρει ένα εξαιρετικό μενού με πιάτα μεσογειακής/ελληνικής κουζίνας φτιαγμένα με φρέσκα προϊόντα από τη Σαντορίνη και τις υπόλοιπες Κυκλάδες. Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει, εκτός από εκείνα του Οινοποιείου, και μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά του υπόλοιπου ελληνικού αμπελώνα.

Το Αρωμα ξεχωρίζει για το επαγγελματικό του σέρβις και τις υπηρεσίες του. Λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικές κριτικές και θεωρείται ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης.

Ζήστε την εμπειρία ενός μαθήματος μαγειρικής με τοπικές συνταγές υπό την καθοδήγηση του ταλαντούχου μας σεφ και απολαύστε στη συνέχεια στο χώρο του εστιατορίου τα πιάτα σας μαζί με κρασί και επιδόρπια. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τη δεξίωσή σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στους χώρους μας.

►Ανοιχτό καθημερινά από τη 1:00 μ.μ. T: +30 22860 33794 Για winery tour/winetasting: winetasting@artemiskaramolegos-winery.com  www.artemiskaramolegos-winery.com

Πρόσφατη βράβευση του “Αρωμα Αυλής” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς


 

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ


image