Ο “Βλάχος” στα Μελίσσια κέρδισε τις εντυπώσεις με τα ζουμερά ολόφρεσκα χοιρινά μπριζολάκια στα κάρβουνα, και τις παραδοσιακές πίτες. H συνταγή του “Βλάχου” είναι απλή. Στο εστιατόριο βρίσκεις μόνο τα χοιρινά του μπριζολάκια, και τις ανοιγμένες πίτες στο χέρι, σπανακόπιτα, τυρόπιτα, κολοκυθόπιτα, και μακαρονόπιτα. Ωστόσο η αγάπη του κόσμου για τις σπεσιαλιτέ του “Βλάχου”, αποδεικνύει ότι πίσω από τα μπριζολάκια και τις πίτες, κρύβεται η αριστοτεχνία, και η βαθιά γνώση της ελληνικής παράδοσης σε ότι προσφέρει. Ο χώρος απλός και φιλόξενος προσφέρεται για μπύρες και κρασάκι, και καλή παρέα. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη κλειστά. Ανοιχτά καθημερινά Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο – Κυριακή από τις 12.00- 24.00. Τιμή κατ΄άτομο 15 ευρώ.
 

►Πρόκειται για ένα νέο χειροποίητο προϊόν που βγήκε στα τραπέζια του “Βλάχου” μετά από ώριμη σκέψη και την προτροπή του πιστού του κοινού, που μαζί με τις υπέροχες χειροποίητες πίτες και τα μοναδικά μπριζολάκια, επιθυμούσε και μπιφτέκι στα κάρβουνα! Η αγάπη του “Βλάχου” προς το κοινό δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στην ιδέα και έτσι τα πρώτα μπιφτέκια άρχισαν να καταφθάνουν στα τραπέζια πανόστιμα και μοναδικά. Το Estiatoria.gr τα δοκίμασε και σας προτείνει να τα “χτυπήσετε” ομαδικά και ατομικά…

Φρέσκο, ζουμερό, χειροποίητο μπιφτέκι μαζί με τις γνωστές λαχταριστές φρέσκιες πατάτες ! Συνοδέψτε το με την νέα σαλάτα “λάχανο-καρότο” για έναν μοναδικό συνδυασμό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image