Γη ονομάζεται ο 1ος vegan-raw πολυχώρος στην Αθήνα είναι πραγματικότητα. Σε ένα χώρο φτιαγμένο με σεβασμό & αγάπη για τη «πράσινη» διατροφή & ιδεολογία, σας προσφέρουμε προϊόντα διαφορετικά, ξεχωριστά… μοναδικά. Όλα μας τα προϊόντα είναι ελεύθερα λακτόζης, γλουτένης & ζάχαρης και οι γλυκαντικές μας ύλες είναι σιρόπι αγάβης ή σφενδάμου, χουρμάδες, σύκα, σταφίδες ή μέλι.

– Χυμοί, Smoothies & Milkshakes:

Σας προτείνουμε χυμούς & smoothies με επιλογές από διάφορα φρούτα, λαχανικά και υπερτροφές, αλλά και milkshakes με βάση φρέσκο γάλα αμυγδάλου που παρασκευάζουμε καθημερινά στο χώρο μας. Παράλληλα, αποχυμώνουμε καθημερινά για εσάς σιταρόχορτο (wheatgrass), το οποίο καλλιεργούμε στο χώρο μας.
 
– Γλυκά Εδέσματα:
Φτιάχνουμε για εσάς μοναδικά γλυκά ελεύθερα από γαλακτοκομικά, άλευρα ή αυγά, τα οποία δεν ψήνονται σε φούρνο, αλλά αφυγραίνονται, μόνο όπου χρειάζεται, σε θερμοκρασία κάτω από 40°C, ώστε να μην καταστρέφονται τα θρεπτικά τους στοιχεία.
 
– Σαλάτες:
Δημιουργούμε για εσάς ξεχωριστές σαλάτες – πλήρη γεύματα, με γνώμονα τη φρεσκάδα & το συνδυασμό θρεπτικών συστατικών. Τα φύτρα που χρησιμοποιούμε είναι φτιαγμένα στο χώρο μας σε ελεγχόμενο περιβάλλον.
 
– Καφές & Τσάι:
Σερβίρουμε “speciality” καφέ Τaf ποικιλίας Arabica, με καραμελένια επίγευση και οξύτητες εσπεριδοειδών, στηρίζοντας το απευθείας εμπόριο. Παράλληλα, οι λάτρεις του τσαγιού μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ζεστό ή κρύο ρόφημα & να δοκιμάσουν ξεχωριστές ελληνικές και όχι μόνο γεύσεις.
 
– Κρασιά & Μπύρες:
Τα κρασιά & οι μπύρες μας είναι αποκλειστικά ελληνικά, από μικρές οινοποιίες & ζυθοποιίες της χώρας μας.
image