ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

Ο Ελαιώνας της Μαρίνας βρίσκεται στην παραλία Γλύφας, του νομού Ηλείας σε μία κατεξοχήν παραθαλάσσια αγροτoτουριστική περιοχή που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος. Η ιδέα για τη δημιουργία του, εμφανίστηκε το 2005 από τη Θεοφανία Ορφανού και το Νικόλαο Γουλιαδίτη για τη δημιουργία ενός χώρο, να απολαμβάνεις γνήσια παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με αγνά τοπικά προϊόντα & θέα τη Ζάκυνθο, ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας.

Το σχέδιο του χώρου έγινε το 2010, τρία χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους Μαρίνας, που ήταν η αφορμή για να πραγματοποιήσουν το όραμα τους. Το 2015 η πρώτη εκσκαφή ξεκίνησε και από το 2016 μέχρι σήμερα οι χιλιάδες επισκέπτες έχουν δοκιμάσει τα πιάτα που καθημερινά με αγάπη και μεράκι ετοιμάζουμε.

Το εστιατόριο “Ελαιώνας της Μαρίνας” στη Γλύφα του Νομού Ηλείας έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το Gold Award of Quality & Taste στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων των Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στην κατηγορία “Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα”.

 

Ο χώρος σχεδιάστηκε με τρόπο ώστε να εξυπηρετεί όλους τους εκλεπτυσμένους γαστρονομικά  επισκέπτες. Σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, εκτός από το χώρο του εστιατορίου έχουν δημιουργηθεί χώροι για την ποιοτική απασχόληση μικρών & «μεγάλων» παιδιών.

Η Executive Chef Θεοφανία Ορφανού με την ομάδα της ετοιμάζει καθημερινά τα παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα με πρώτες ύλες της περιοχής μας. Τα κρέατα προσεκτικά επιλεγμένα από φάρμα και φυσικά το ελαιόλαδο της περιοχής μας, που είναι φημισμένο για την ποιοτική ανωτερότητα του.

 

Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος ξεκινάει το πρωί να ετοιμάζει το φαγητό, με αγνά παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές που μάθαμε από τη Γιαγιά μας. Η ψησταριά πάντα “οπλισμένη” για να ετοιμάσουμε τα ψητά κρέατα και τους μεζέδες.

 

Η ασφαλής παιδική χαρά είναι στη διάθεση των παιδιών. Το γήπεδο μπάσκετ προσφέρει σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, πριν απολαύσουν το γεύμα τους ή τον καφέ τους. Με σεβασμό και αγάπη στα άτομα με ειδικές ικανότητες, δημιουργήσαμε όλες τις διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ με ράμπες σε όλο το χώρο και τουαλέτες σχεδιασμένες για τις ανάγκες τους. Το Δεκέμβριο του 2016 το εστιατόριο πιστοποιήθηκε από διεθνή φορέα με  ISO 22000:2005 που το καθιστά μοναδικό πιστοποιημένο εστιατόριο της ευρύτερης περιοχής.

 

 

 

 

image