Εν πλώ. Από τα πιο ωραία σημεία για φαγητό στην Κέρκυρα είναι το εστιατόριο “Εν πλω”. Συνδιάζει φαγητό, θέα και θάλασσα σε μια τοποθεσία. Και τι τοποθεσία. Θα έλεγα πως είναι μαγικό αυτό που βλέπεις σε όποιο τραπέζι και αν επιλέξεις να κάτσεις. To πολύ θετικό με αυτό το μαγαζί είναι πως έχει ειδικά διαμορφωμένη προβλήτα στην οποία μπορείς να κάνεις τη βουτιά σου και αυτό νομίζω πως είναι σωτήριο ειδικά αν καταφθάσεις εκεί έπειτα από περπάτημα στα κερκυραικά καντούνια. Το σέρβις καλό και η ηρεμία που προσφέρει το μέρος ιδιαίτερη (αν εξαιρέσεις παιδιά που μπορεί να παίζουν στη θάλασσα).

Ο Ευτύχης Μπλέτσας απολαμβάνει με την παρέα του και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Εν Πλω” Λάκη Τζιλιάνου, στιγμές γεύσης και χαλάρωσης στο πολύ καλό εστιατόριο της Κέρκυρας που ξεκίνησε το 1994 και μέχρι σήμερα προσφέρει τα καλύτερα…

 

Όσον αφορά το φαγητό μείναμε άκρως ευχαριστημένοι από τα εδέσματα του εστιατορίου μιας και δοκιμάσαμε σοφρίτο αλλά και παστιτσάδα. Η παστιτσάδα ίσως ήταν ελαφρώς πιο πικάντικη από όσο περιμέναμε αλλά στην πραγματικότητα για τους λάτρεις του καυτερού ήταν απλά ένα ονειρεμένο πιάτο. Θα σας πρότεινα να επισκεφθείτε το εστιατόριο Εν πλω μιας και είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς φαγητού της Κέρκυρας. Ανοιχτά όλο το χρόνο. Τιμές κατ΄ άτομο 15 – 17 ευρώ.

 

 

 Σαλάτα με λαχανικά, ντοματίνια, καρύδια, παρμεζάνα με dressing από Balsamico

Μοσχαράκι Παστιτσάδα

Σοφρίτο

Θέα από το εστιατόριο “Εν Πλώ” στο παλιό Φρούριο

 

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

 

 

image