Ε/Γ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

 Ε/Γ Ταξιδεύοντας στα βόρεια, το εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία που έφερε τη φρεσκάδα της θάλασσας στο τραπέζι σας. H επαφή με τη θάλασσα και την αρμύρα και η αγάπη για το ψάρεμα, μας οδήγησαν να ξεκινήσουμε το ταξίδι στις γεύσεις το 2002 με το πρώτο μας εστιατόριο στο Κερατσίνι. Γρήγορα η αγάπη του κόσμου μας ώθησε να ανοίξουμε και το δεύτερο εστιατόριό μας στη Νέα Ερυθραία, το «Ταξιδεύοντας στα Βόρεια».

Βοηθούμενοι από πολλούς ψαράδες φίλους μας καθώς και από καπεταναίους, με τις φοβερές συνταγές τους, προσφέρουμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η απεραντοσύνη της γαλάζιας θάλασσας. Η πρώτη ύλη είναι φρέσκια , όσο πιο απλά μαγειρεμένη τόσο καλύτερα. Το ζωντανό είναι καλύτερο από το φρέσκο. Θα σας το επιβεβαιώσουνε οι εκατοντάδες πελάτες μας που έχουν δει ζωντανά ψάρια, ζωντανούς αστακούς, κωλοχτύπες, καραβίδες.

Σεβασμός στον πελάτη, οικογενειακό μαγείρεμα και φιλικές τιμές για να μπορεί να φάει φρέσκο ψάρι όλος ο κόσμος. Γιατί σύμφωνα με τους ψαράδες, το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο, χωρίς κατ’ανάγκη να είναι και ακριβό.Φρέσκα ψάρια, μεγάλη ποικιλία σε όστρακα (ότι επιτρέπει η θάλασσα), γαρίδες (γάμπαρη Αμβρακικού), καραβίδες, καλαμάρια, σουπιές, χταπόδια, ντολμαδάκια σπιτικά, λακέρδα πολίτικη, αχινοσαλάτα με αχινό φρέσκο, γαύρος μαρινάτος, σκουμπρί καπνιστό χειροποίητο, θαλασσινό φύκι, σαρδέλλα, χειροποίητα νησιώτικα τυριά λαδιού και άλμης, αρμιρίκια, σταμναγκάθια και ξεχωριστούς θαλασσινούς μεζέδες.

Αυτά είναι μερικά από τα εδέσματα που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο Ε/Γ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ και φυσικά να τα συνοδεύσετε με την μεγάλη ποικιλία ούζων, τσίπουρων και κρασιών. Κάθε επισκέπτης γεύεται ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα κάθε μέρα με ιδαίτερες λιχουδιές από την κουζίνα μας. Τιμές κατ΄άτομο ξεκινούν από 25 ευρώ. Ανοιχτά καθημερινά 13.00 – 1.00,  Σάββατο και Κυριακή από τις 12.30 – 1.00. 

 

 

image