ΚΤΗΜΑ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

Κτήμα Νάσιουτζικ. Όποιο και αν είναι το είδος της περίστασης που θα θέλατε να γιορτάσετε στο Μουσείο Νάσιουτζικ, μια γκουρμέ εμπειρία πρέπει να αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της. Κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε εκδήλωση γίνεται μια μοναδική στιγμή και το catering μας το αντανακλά αυτό. Είτε θα θέλατε να σερβίρουμε κοκτέιλ και finger food, είτε ένα επίσημο δείπνο 9 πιάτων , είτε ενδιαφέρεστε για ένα καλοκαιρινό bbq, είτε για ένα λουκούλλειο μπουφέ, εσείς και οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστείτε από την ευφάνταστη κουζίνα μας.

 

Ετοιμάζονται όλα από εμάς, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα πιάτα μας είναι φρέσκα και με υλικά άριστης ποιότητας. Το ψωμί και τα ζυμαρικά είναι σπιτικά. Χρησιμοποιούμε δικό μας ελαιόλαδο από δικές μας ελιές. Φρούτα και λαχανικά της εποχής καλλιεργούνται εδώ έτσι ώστε να είναι όσο πιο φρέσκα γίνεται. Υλικά που δεν διαθέτουμε εμείς έρχονται από εξειδικευμένους προμηθευτές. Οι σεφ μας με δεξιοτεχνία αναμιγνύουν τοπικά προϊόντα με εδέσματα από όλο τον κόσμο και αποπλανούν με όμορφες γεύσεις και απρόσμενους συνδυασμούς.
Δεν δουλεύουμε με έτοιμα μενού. Θα σας ακούσουμε και θα κάνουμε τις προτάσεις μας. Θα αποφασίσετε για το μενού μαζί με τους έμπειρους σεφ μας, οι οποίοι θα ικανοποιήσουν ακόμα και τη πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να τα αφήσετε όλα σε εμάς και θα ετοιμάσουμε το μενού με τη μεγαλύτερη φροντίδα. Κάθε γεύμα στο Μουσείο Νάσιουτζικ είναι ένα ταξίδι στον κόσμο των λεπτών αρωματικών και σπάνιων γεύσεων.
Για να συνδυάσετε το γεύμα σας μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ μιας ποικιλίας κρασιών από τα δικά μας αμπέλια στο Μουσείο Νάσιουτζικ ή κρασιών από όλο τον κόσμο. Ο σομελιέ μας θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας.
Η παρουσίαση δεν έρχεται δεύτερη για μας. Κάθε γεύμα είναι επίσης μια γιορτή για το μάτι. Υπερηφανευόμαστε για τη μαεστρία μας στην τέχνη του τραπεζιού και θα σας παρουσιάσουμε επιλογές τραπεζομάντηλων, ασημικών και ποτηριών. Η απόφαση είναι δική σας. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Αποστολή email εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ info@estiatoria.gr

 

 

 

image