Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Θησέως 243, Καλλιθέα

GPS:

37.9516319, 23.6946433

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

Η Λαδόκολλα στην Καλλιθέα (θησέως) συμπληρώνει έναν ακόμα κρίκο στην πασίγνωστη και πιο αξιόπιστη αλυσίδα ελληνικής ταβέρνας. Η Λαδόκολλα στην Θησέως είναι ένα κόσμημα παράδοσης με τέλειο διάκοσμο.Μια ταβέρνα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε απίθανες γεύσεις φαγητών! Βρισκόμαστε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και σύντομα σε όλη την Ελλάδα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας έχει κάνει την λαδόκολλα ως μια από τις γνωστότερες ταβέρνες! Τα καταστήματα μας είναι καθημερινά ασφυκτικά γεμάτα! Και φυσικά όχι τυχαία! Μικρές και μεγάλες παρέες κάθε ηλικίας επιλέγουν τις ταβέρνες μας για τη διασκέδαση τους. Συνδυάζουν έτσι το πολύ καλό περιβάλλον με καλή μουσική και φοβερές γεύσεις σε φαγητό! Ο χώρος στη λαδόκολλα είναι όμορφα διακοσμημένος και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση μια κοινή ταβέρνα. Το περιβάλλον θα σας κερδίζει από την πρώτη στιγμή και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Στη Καλλιθέα υπάρχει και δεύτερο κατάστημα στην Αγίων ΠάντωνΑνοιχτά καθημερινά και μεσημέρι. Τιμές κατ’άτομο μέχρι 12 ευρώ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ


Διπλή μερίδα “Λαδόκολλα” με όλα τα καλά πάνω σε μαλακές πίτες στα κάρβουνα
 
Τυρί “σαγανάκι” στα κάρβουνα
 
Κεμπάπ γιαουρτλού
 
Γεμιστό μπιφτέκι
 
Τυρόπιτα με μέλι
 

Με σταθερές αξίες και σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας, η Λαδόκολλα σας προσφέρει ολόφρεσκα κρεατικά, φρεσκομαγειρεμένα μαγειρευτά, αλλά και κλασσικά πιάτα θαλασσινών! Θα βρείτε μοναδικό φαγητό σε τέλειο περιβάλλον και εξαιρετικές τιμές…  Η Λαδόκολλα είναι η δική σας ταβέρνα! 

 

 

2Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
Φώντας 26 Αυγούστου 2020 15:24
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Κλασσικό ταβερνάκι παλιού τύπου για λάτρεις της Ελληνικής ταβέρνας. Απλός κόσμος αληθινός. Όχι δηθενιές. Τα κορίτσια που σερβίρουν ευγενέστατα, γρήγορα και με πολύ χιούμορ. Μερίδες μεγάλες, λαδόκολλα, καλοψημενα και καθαρά. Όποιος θέλει δηθενιές τραβάει κατά Grand Bretagne. Τα γράφω έτσι γιατί εμείς οι Έλληνες αρχίσαμε και χάνουμε την ταυτότητά μας. Αυτή που έρχονται οι τουρίστες να γνωρίσουν απ’ τα πέρατα του κόσμου.

estiatoria.gr 4 Ιουνίου 2018 17:16
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του