Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Λ.Πηγής 38, Μελίσσια

GPS:

38.0588732, 23.837681

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

Ο Μπούμπας για 3η συνεχόμενη γενιά εξακολουθεί να εξυπηρετεί τον κόσμο υποστηρίζοντας τις βασικές του αρχές πάνω στο κρέας, “Ποιότητα και Σεβασμός στον πελάτη”. Από το 1925 στο Πογώνι της Ηπείρου ξεκινάει η πορεία του Μπούμπα με ιδιόκτητες μονάδες 3.500 αιγοπροβάτων και ενός ιδιόκτητου τυροκομείου (βραβευμένο από τον Βασιλέα Γεώργιο) τα οποία υπάρχουν μέχρι σήμερα. Πριν 20 χρόνια το πρώτο κρεοπωλείο στα Γιάννενα κάνει την εμφάνισή του, για να δώσει τη σκυτάλη στα Μελίσσσια 11 χρόνια μετά. Πλέον ο Μπούμπας από τον Νοέμβριο του 2015 μεταφέρθηκε στα Μελίσσια σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο ολοκαίνουργιο χώρο με παραδοσιακά στοιχεία και μοντέρνο χαρακτήρα.

Για την τοποθεσία και τα κρέατα – Σε ένα ορεινό παρθένο περιβάλλον από βοσκότοπους χωρίς παράπλευρες καλλιέργειες τα ζώα τρέφονται από φυσικές τροφές σε φυσικό περιβάλλον. Οι ιδιόκτητες φάρμες στο Πογώνι της Ηπείρου αποτελούν εγγύηση για το τραπέζι σας και την οικογένειά σας. Θα βρείτε στο νέο μας κατάστημα στα Μελίσσια πληθώρα ολόφρεσκων κρεάτων από τις φάρμες μας, όπως ελληνικά μοσχάρια, αγριογούρουνο, βιολογικά κοτόπουλα, κοκόρια ελεύθερης βοσκής, αρνιά, κατσίκια και κρεατοπαρασκευάσματα με γκουρμέ άγγιγμα. Επίσης εκλεκτά τυριά μας και άλλα πολλά φυσικά προϊόντα υψίστης ποιότητας με ελληνική γεωγραφική προέλευση. Επισκεφτείτε μας στο νέο μας χώρο. Ζητήστε μας να σας φέρουμε στο χώρο σας ότι επιθυμείτε από το κατάστημά μας χωρίς έξτρα χρέωση.

Το κρεοπωλείο του Μπούμπα βραβεύτηκε στην κατηγορία “Κρεοπωλεία – Meat Market” για το 2017 στον Πανελλαδικό θεσμό βράβευσης ποιότητας και γεύσης Estiatoria.gr Premium Awards 2017

Ο Γιώργος Μπούμπας

Έτοιμα burger ή μπιφτέκια 100% βουβαλίσιο μοσχάρι (αριστ.) και μοσχαρίσια. 

T-bone steak

Οσομπούκο

Sticks από αρωματισμένη πανσέτα

Ταλιάτα μόσχου

Rib eye

 

 

1Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
estiatoria.gr 9 Ιουνίου 2018 15:04
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του