Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αλκιβιάδου Δαρή 69, Γαρίτσα

GPS:

39.610596, 19.9251095

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Reservation - Booking Form / On
Γράψτε κριτική

Οικογένεια Θεοτόκη από το 1963. Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταβέρνες στη Κέρκυρα, ένας διατροφικός πειρασμός που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς αν τα βήματά σου σε βγάλουν Κέρκυρα. Ο χώρος του μαγαζιού είναι πολύ ωραίος , μπροστά στη θάλασσα και με θέα που σε προδιαθέτει πολύ θετικά για το τι θα επακολουθήσει. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και η συμπεριφορά των υπαλλήλων αλλά και των ιδιοκτητών πολύ ευγενική. Μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά το παιχνίδι στη ταβέρνα Θεοτόκη το έχει ήδη κερδίσει η καλή θέα , η άμεση εξυπηρέτηση και η το καλό κλίμα.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας στην ταβέρνα του Θεοτόκη

Όταν περάσει λίγο η ώρα και αρχίσουν τα πιάτα να έρχονται θα καταλάβεις γιατί το μαγαζί από μια ώρα και μετά δεν έχει καθόλου κενά τραπέζια και γιατί οι περισσότεροι πελάτες παραγγέλνουν παστιτσάδα. Το σοφρίτο το οποίο και δοκιμάσαμε ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Το ξύδι, ο μαϊντανός και το σκόρδο ήταν σε άψογες αναλογίες. Οι μερίδες είναι τεράστιες, οι γεύσεις ντελικάτες αλλά και τόσο παραδοσιακές και η απόδοση του κάθε πιάτου ξεπερνά την κάθε προσδοκία. Προορισμός κάθε τουρίστα που θέλει να γευτεί τα τοπικά πιάτα της Κέρκυρας στην καλύτερή τους εκδοχή είναι η ταβέρνα του Θεοτόκη. Ανοιχτά όλο το χρόνο. Τιμές κατ΄άτομο 13-15 ευρώ.
Χωριάτικη σαλάτα
Μακαρονάδα του Ψαρά
Τσιγαρέλι (Αγριολάχανα τσιγαρισμένα – ντομάτα, σκόρδο καυτερή πιπεριά)
Μπουρδέτο & Παστιτσάδα
Μπουρδέτο (Κόκκορας μακαρόνια)
Μπουρδέτο
 
 
 
 

2Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
estiatoria.gr 10 Ιουνίου 2018 17:23
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του

ΜΑΡΙΑ ΒΕΡΩΝΗ 11 Οκτωβρίου 2016 08:06
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Η ΠΙΟ ΚΑΛΉ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΦΑΓΗΤΟΎ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΊ. ΠΟΛΎ ΝΌΣΤΙΜΗ ΚΟΥΖΊΝΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΌ ΦΑΓΗΤΌ,ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΜΕΡΊΔΕΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΈΚΑΝΕ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΈΣ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΊΔΕΣ ΑΥΤΈΣ.ΘΑ ΠΗΓΑΊΝΩ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΕΚΕΊ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΌ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΤΟΥΣ ΛΆΤΡΕΨΑ.