ΠΕΡΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση
Οι γεύσεις και τα αρώματα της ιστορικής γειτονιάς ΠΕΡΑΝ της Κωνσταντινούπολης , είναι ζωντανές στη μνήμη όσων έζησαν ή επισκέφθηκαν την πόλη.
Σεβόμενοι την παράδοση αυτή διαδίδουμε  με τον καλύτερο τρόπο τη γαστρονομική κληρονομιά του  ΠΕΡΑΝ ,  διευθύνοντας το παλαιότερο  ( 1992 ) πολίτικο εστιατόριο στην Αθήνα , που αποτέλεσε πρότυπο για πολλά νέα εστιατόρια της ανερχόμενης αυτής κουζίνας . ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ
Σαν μια παλιά γκραβούρα το ΠΕΡΑΝ ζωντανεύει τις αισθήσεις μας με εικόνες , γεύσεις , μουσικές και μυρωδιές αυθεντικότητας και νοσταλγίας.
Το ζεστό ψωμί βγαίνει κατευθείαν από το ξυλόφουρνο μας και έρχεται να συνοδεύσει τη μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά. Το Πολίτικο Ντονέρ  , το Χωριάτικο Μπειτί , ή το Κιουλμπαστί είναι μερικά από τα μοναδικά πιάτα που παρασκευάζει ο έμπειρος σεφ μας με τα αγνότερα υλικά.
Βασικό στοιχείο για τη διάδοση της κουζίνας του ΠΕΡΑΝ είναι η πολιτική των προσιτών τιμών που πολύ προσεκτικά τηρεί το εστιατόριο.
Το 2006 το Περαν επιλέχθηκε από την εταιρεία «Village  Cinemas» για την επίσημη παρουσίαση του  dvd   «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ».
Πελάτες τακτικοί του εστιατορίου είναι η Τούρκικη Ολυμπιακή Ομάδα , διάσημοι καλλιτέχνες , ηθοποιοί , πολιτικοί , επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι .
Σας περιμένουμε καθημερινά – Σαββατοκύριακα και μεσημέρι , τόσο για τις προσωπικές σας εξόδους – όσο και για τις επαγγελματικές σας συνεστιάσεις.
Τιμή κατ΄άτομο 15-25 ευρώ.

 

image