Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Σιδηροδρομικός Σταθμός Αφιδνών

GPS:

37.9924800, 23.7208147

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

 

Ο “Μανάρας” στις Αφίδνες, είναι η διάσημη εξοχική ταβέρνα-ψησταριά με ιστορία από το 1936. Όταν ιδρύθηκε εκείνα τα χρόνια η ταβέρνα, από τον παππού του σημερινού ιδιοκτήτη, Κώστα Μανάρα, με σκοπό την εξυπηρέτηση των επιβατών του τραίνου στον σταθμό των Αφιδνών, η ταβέρνα άρχισε να αποκτά γρήγορα φήμη για το καλό φαγητό της… Σήμερα ο εγγονός Κώστας Μανάρας συνεχίζει με την ίδια θέρμη, να προσφέρει την ίδια ποιότητα, και τις γνώσεις του, στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. 

Ο σταθμός σήμερα ακριβώς μπροστά στην ταβέρνα του Μανάρα

Σε περιβάλλον με άκρως εξοχικό χαρακτήρα, με αίθουσες  που διαθέτουν διπλά τζάκια και μεγάλο κήπο, δίπλα στον παραδοσιακό σε ύφος σιδηροδρομικό σταθμό των Αφιδνών, η ταβέρνα – ψησταριά Μανάρας, είναι ένας γευστικός προορισμός που θα σας καταπλήξει, είκοσι λεπτά μόλις από την Αθήνα, μέσω της εθνικής οδού. Με παραδοσιακή κουζίνα και έμφαση στα κρεατικά στα κάρβουνα (σταβλίσια, σπαλομπριζόλες, παϊδάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα), η εμπειρία ενδυναμώνεται μέσα από το βαρελίσιο κρασί παραγωγής της ταβέρνας, και το κελάρι που θα συναντήσετε κατά την είσοδό σας. Εύκολο πάρκινγκ και οργανωμένη παιδική χαρά. Ανοιχτά καθημερινά, ζωντανή μουσική σε μία από τις 2 αίθουσες το Σάββατο βράδυ. Τιμές κατ΄άτομο 13 ευρώ.

 

Ταβέρνα με τζάκι και καλό φαγητό στου Μανάρα…
Σταβλίσια
Μπιφτέκια μοσχαρίσια
Τυρόψωμο
Σαλάτα με φρεσκα λαχανικά από τον κήπο

 

 

 

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

 

2Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
Katerina 26 Οκτωβρίου 2020 15:09
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Κλαησπέρα σας, Χθές 25/10/2020 βρέθηκα καλεσμένη φίλων στην ταβέρνα Μανάρας. Τα σχόλιά μας για το φαγητό, το service, το χώρο , τις τιμές θετικά. Το Μόνο αρνητικό ότι ο ίδιος ο κ. Μανάρας ΔΕΝ φορούσε μάσκα και περιφερόταν στα τραπέζια συνομιλώντας πρόσωπο με πρόσωπο με τους πελάτες του (οι σερβιτόροι φορούσαν όλοι μάσκες -εκτός από έναν που είχε τη μικρή πλαστική προσωπίδα που “καλύπτει” ? μόνο το στόμα. ). Αυτό συνέβη χθές παρόλο που υπήρχε υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ομως εκτός από το νόμο υπάρχει και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο και κυρίως στον πελάτη. Παρακαλώ δεχτείτε το σαν καλοπροαίρετο σχόλιο και διορθώστε το για το καλό όλων μας.
Ευχαριστώ.

estiatoria.gr 4 Ιουνίου 2018 17:16
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του