Μία από τις καλύτερες ταβέρνες με πανέμορφη αυλη. Ο “Γλάρος” είναι μία οικογενειακή ταβέρνα με έτος ίδρυσης το 1972. Η ποιότητα και η παράδοση στην ελληνική κουζίνα, είναι εκείνα τα στοιχεία που έχουν κάνει την ταβέρνα μας αποδεκτή στους πιστούς μας επισκέπτες εδώ και χρόνια. Στον μαγευτικό κήπο τις καλοκαιρινές ημέρες, και σε ζεστή ευρύχωρη σάλα το χειμώνα με παραδοσιακό τζάκι, έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε τους μεζέδες μας με το  κρασί σας, και την πολύτιμη παρέα σας. Η κουζίνα μας με μεγάλο εύρος πιάτων, ξεκινάει από πλούσια χειροποίητα ορεκτικά και σαλάτες, μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι, τυροκροκέτες, σαλάτες εποχής, κολοκυθοκεφτέδες, λαχανοντολμάδες και με αμπελόφυλλο, μανιτάρια πλευρώτους στα κάρβουνα και πολλά άλλα.

Συνεχίζει με μαγειρευτά, όπως το κουνέλι στιφάδο, το λεμονάτο αρνάκι γάλακτος στο φούρνο, το μοσχαράκι κοκινιστό και κρασάτο, το χοιρινό πρασοσέλινο, και άλλα, σας αφήνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα κρεατικά μας είναι ολόφρεσκα και πάντα ελληνικά, όπως η μοσχαρίσια γάλακτος, οι σπαλομπριζόλες, η καπνιστή χοιρινή, τα αρνίσια παϊδάκια, τα παϊδάκια κοτόπουλο. Οι σούβλες μας, με εκλεκτής ποιότητας κοκορέτσι και κοντοσούβλι, σας περιμένουν στον “Γλάρο” να τις τιμήσετε με ντόπιο κρασάκι Παιανίας, και επιλεγμένα εμφιαλωμένα.
Οι σάλες μας έχουν χωρητικότητα για δεξιώσεις 400 ατόμων το χειμώνα και 600 το καλοκαίρι. Ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι εκτός Τρίτης.
Τιμή κατ΄άτομο 15-20 ευρώ.

image