Το AKROTIRI SEAFOOD OBSESSION βρίσκεται στην περιοχή Πολλώνια της Μήλου, στο γραφικό λιμανάκι του οικισμού. Τα τραπέζια και οι καρέκλες ακριβώς δίπλα στην θάλασσα και η θέα του γραφικού λιμανιού μαζί με το ηλιοβασίλεμα δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό χαλάρωσης και γαλήνης. Το βράδυ τα καθρεπτιζόμενα φώτα δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα!

Λειτουργώντας για πρώτη φορά το 2018, κύριος στόχος του εστιατορίου είναι να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις βασισμένες στα αγνά, τοπικά προϊόντα των μικρών παραγωγών του νησιού, καθώς και σε ορισμένα προϊόντα  που παράγονται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, Ζαχαρία Μπατζάκα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα τυροκομικά  προϊόντα που χρησιμοποιούν στην κουζίνα τους, επιλέγονται από τα τοπικά τυροκομεία της Μήλου και τα ψάρια από τα καΐκια του νησιού.

Το AKROTIRI SEAFOOD OBSESSION δεν είναι ένα ακόμα seafood εστιατόριο. Είναι από τα seafood restaurants που πραγματικά έχουν άποψη, χαρακτήρα και συγκεκριμένο concept. Η κουζίνα του είναι ένας συνδυασμός γεύσεων ανάμεσα στην παράδοση και στο σήμερα… Ουσιαστικά αυτό που κάνουν είναι να δημιουργούν πάνω σε παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής-μεσογειακής κουζίνας και να τις εξελίσσουν, μ’ ένα δικό τους μοναδικό τρόπο, δίνοντάς τους μια μικρή πινελιά μοντέρνας δημιουργικής κουζίνας και τον “seafood obsession” χαρακτήρα τους.

image