Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Alfa fruits catering, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

GPS:

37.961584, 23.6772355

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς μου, η οποία έχει αφετηρία το 1963 στην παλιά λαχαναγορά στο Γκάζι, θέλησα να δημιουργήσω μια εταιρεία τροφοδοσίας για να δώσω την επιλογή στους ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης, ξενοδοχείων κτλ. να έχουν στο χώρο τους τα οπωροκηπευτικά χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Σεβόμενος πάντα τον πελάτη, δημιουργώντας υγιείς συνεργασίες σ’ όλα τα επίπεδα, κατάφερα να κερδίσω, αλλά και να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους. Σ’ αυτό με βοήθησαν οι άριστες σχέσεις μου με παραγωγούς σ’ όλη την Ελλάδα, τόσο σε προσωπικό όσο και οικονομικό επίπεδο.

Στόχος της εταιρείας μου δεν είναι το εύκολο κέρδος, αλλά το κέρδος το οποίο πηγάζει μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες. Γι’ αυτό, λοιπόν, το λόγο η «ALFA fruits CATERING» τροφοδοτεί την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Εργάζομαι καθημερινά για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής μου και είμαι διαθέσιμος να συζητήσω οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και παράλληλα να προσπαθήσω να δώσω άμεσα λύση. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη.

Σας ευχαριστώ,

Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου

1Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
Estiatoria.gr 28 Ιουνίου 2021 20:26
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Η εταιρία ALFA FRUITS CATERING προτείνεται για τις υπηρεσίες τις και την άριστη ποιότητα.