Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Καινούργιο 30005, Ελλάδα

GPS:

38.5956857, 21.4903967

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

Εστιατόριο Αρχοντικό Tης Λίμνης στην περιοχή Αγρίνιο. Βρείτε πληροφορίες, φωτογραφίες, μενού, κριτικές, ωράριο λειτουργίας και τιμές. Ακόμα εύκολη πλοήγηση, δυνατότητα κράτησης και χάρτης.

2Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
User 4 Ιουλίου 2019 02:31
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Πηγαίνω χρόνια σε αυτό το μαγαζί κυρίως για καφέ, είτε με ποδήλατο είτε με αυτοκίνητο. Σε πρόσφατη επίσκεψη μου με το ποδήλατο, οι υπεύθυνοι, με υποτίθεται αυστηρό υφάκι, μου απαγορευσαν να αφήσω το ποδήλατο σε σημείο -προφανως- εκτός του μαγαζιού , που όμως θα μπορούσα να το βλέπω για ευνοητους λόγους. Στο ίδιο σημείο μάλιστα είχαν παρκαρισμένο και οι ίδιοι το μηχανάκι τους, χωρίς φυσικά να ενοχλεί τον χώρο του μαγαζιού.

Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσω, χωρίς να ανεχτώ την αντιεπαγγελματική και αγενή αντιμετώπιση εκ μέρους του προσωπικού. Δεν ήξερα πώς όταν χρησιμοποιώ αυτοκίνητο είμαι και σημαντικότερος πελάτης, πραγματικά κρίμα που τους προτιμούσα.

Καλύτερα να πάτε 10 χιλιόμετρα μακρύτερα, μέχρι το διπλανό χωριό, που έχει πολύ αξιοπρεπεστερες καφετέριες με πολυ αξιοπρεπεστερους ανθρώπους. Οι συγκεκριμένοι “κύριοι” θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται

kalofagas 4 Οκτωβρίου 2018 08:24
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

.