Στο νέο CTC θα βρείτε ένα νέο μενού που δημιούργησε ο Chef και ταιριάζει, τόσο στον δικό του χαρακτήρα, όσο και στον χαρακτήρα του εστιατορίου. Ένα μεσογειακό μενού με ένα twist με τίτλο CTC VOYAGE με wine pairing από τον Sommelier του εστιατορίου που θα ταιριάξει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα επιδόρπια του μενού είναι δημιουργίες του Pastry Chef Μανώλη Στήθου, ενός νέου μέλους της ομάδας.   Όπως πάντα η φιλόξενη ομάδα του CTC θα σας υποδεχτεί με τον πιο όμορφο τρόπο. Μέχρι σήμερα το CTC έχει ήδη κατακτήσει 4 Χρυσούς Σκούφους και ανυπομονεί να μεγαλώσει τη συλλογή του.  Οι οικοδεσπότες του CTC περιμένουν να σας υποδεχτούν από Τρίτη – Σάββατο Πλαταιών 15, Κεραμεικός, Αθήνα Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε το 210 7228812 ή reservations@ctc-restaurant.com https://ctc-restaurant.com/


Λίγα λόγια για τον Chef

O Αλέξανδρος Τσιοτίνης, chef και ιδιοκτήτης του CTC, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία σε μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο, πλάι σε τεράστιες μορφές της παγκόσμιας γαστρονομίας. Στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας δούλεψε ως μάγειρας στα εστιατόρια Epicure 3* michelin, Arpége 3* michelin, Astrance 3* michelin, δίπλα στους «μεγάλους του δασκάλους» Alain Passard, Helenne Darroze, Eric Frechon και Pascal Barbot, όπως τους χαρακτηρίζει ο ίδιος με σεβασμό. Κοντά τους, απέκτησε αγάπη για την πρώτη ύλη, πάθος για την τελειότητα και ενθουσιασμό με τη δημιουργικότητα που μπορεί να εκφράζει η μαγειρική.
Στον Αλέξανδρο αρέσει να παρομοιάζει τη μαγειρική με τη ζωγραφική. Ως λάτρης των χρωμάτων, παραλληλίζει ένα άδειο πιάτο με έναν λευκό καμβά, ο οποίος αναμένει να «γεμίσει» με ιδιοφυΐα και δημιουργικότητα.

O Αλέξανδρος Τσιοτίνης, chef και ιδιοκτήτης του CTC

O Αλέξανδρος Τσιοτίνης, chef και ιδιοκτήτης του CTC

image