Το Cantinetta di Frati ήρθε να συμπληρώσει τη γευστική μαγεία του Delicatessen Caffe I Fratti αποτελώντας πρότυπο παράδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα. Εκεί θα βρείτε ιταλικά προϊόντα επώνυμων οίκων πάνω σε κρασιά, τυριά, αλλαντικά και διάφορα gourmet προϊόντα υψηλής ποιοτικής κλάσης. Φυσικά εκτός των αγορών σας, μπορείτε να απολαύσετε στον ίδιο χώρο του Delicatessen εντυπωσιακά πλατώ τυριών και αλλαντικών που κόβονται στη στιγμή… και σας προσφέρονται ολόφρεσκα! Το brand name Cafe I Fratti έχοντας πλέον δικαίως κατακτήσει υψηλό γαστρονομικό status στην περιοχή της Κηφισιάς, τώρα με το delicatessen σας φέρνει πιο κοντά στον υπέροχο κόσμο των ιδιαίτερων γεύσεων που δύσκολα βρίσκετε αλλού…

Το γεγονός του μυστικού κελαριού του I Frati “Cantinetta di Frati” είναι η μεγάλη έκπληξη για το 2020! Εκεί το σκηνικό αλλάζει, με την υψηλή οινογευσία επώνυμων διεθνών οίκων να αποτελεί αναμφίβολα την απόλυτη εμπειρία για τον καθένα που αναζητά την αληθινή ποιότητα. Η απόλαυση ενός aperitivo σας υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις στον ουρανίσκο… για ό,τι ακολουθεί! Δεν έχετε παρά ανακαλύψετε αυτόν τον υπέροχο χώρο στην καρδιά της Κηφισιάς. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αφρώδεις οίνους και σπάνιες ετικέτες κρασιών. Η μέρα στο I Frati ξεκινάει χαρούμενα με το απόλυτο breakfast & brunch!

Cantinetta di Frati – Ένας πρωτοποριακός χώρος γευσιγνωσίας και αναζήτησης της υψηλής ποιότητας… των εταιρικών εκδηλώσεων και του private dining!

Italian Nigiri – risotto fredo – Γαύρος μαρινάτος, coulis πιπεριάς, black miso


Executive Chef Νικολακόπουλος Ανδρέας με πολυετή πείρα σε κορυφαία εστιατόρια στην Αγγλία δίπλα σε διεθνείς Chef.

Italian Nigiri – risotto fredo – Γαύρος μαρινάτος, coulis πιπεριάς, black miso

Pizza caprino – κρέμα παρμεζάνας, μοτσαρέλα, κατσικίσιο τυρί, σαλάμι σύκου, baby ρόκα, πετιμέζι

Καπνιστό χέλι, relish σέλερυ, πράσινο μήλο, ραπανάκι, σούπα αγγουριού

Σαλάτα caprese, βουβαλίσια μοτσαρέλα, carpaccio ντομάτας , ντοματίνια

image