Το Agapitos Villas & Guesthouses μέλος των Small Elegant Hotels of the World στο Πήλιο άνοιξε στις 15 Ιουνίου ανανεωμένο και ήδη υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες για το καλοκαίρι του 2020. Σε μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, το Agapitos Villas & Guesthouses συνέχισε να επενδύει στις αναβαθμίσεις των εγκαταστάσεων του με βασικό άξονα φέτος την πλήρη αναβάθμιση των υποδομών εστίασης με σκοπό την διασφάλιση ποιότητας βάση προτύπων HAASP. O Γαστρονομικός τουρισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο και το μέλλον του τουριστικού προϊόντος του Πηλίου και για αυτό τον λόγο το καλοκαίρι του 2020 το Agapitos Villas & Guesthouses έρχεται με μεγάλα νέα που θα ενισχύσουν τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής.

Το βραβευμένο εστιατόριο του Agapitos Villas & Guesthouses, El Resto Bar στο Πήλιο, υποδέχεται έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες chef, τον Κιμωνα Λιγδά.

Ο Κίμων Λιγδάς με μεγάλη διεθνή εμπειρία (La Maison de Boeuf 1* michelin, Rouges Tomates 1* michelin, Le Chalet de la Foret 2* michelin) και μεγάλη πορεία στην Ελλάδα (2ΜΑΖΙ, Clap The Restaurant, Salvia), αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κουζίνα του El Resto Bar αναβαθμίζοντας τον γαστρονομικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής.

Tο Μενού του 2020, που θα ανακοινωθεί σύντομα στο site του εστιατορίου elresto.gr, είναι αμιγώς ελληνικό με δημιουργική διάθεση, δίνοντας πάντα έμφαση στις εποχιακές πρώτες ύλες και με προσγειωμένες τιμές. Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τους κανονισμούς ασφαλείας, σ’ ένα υπέροχο  χώρο μπροστά στο Αιγαίο μπορείτε να απολαύσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το El Resto Bar.

Ανοιχτό από 3 Ιουλίου 2020. Τηλ. Kρατήσεων: +30 242 6031 005 elresto.gr

image