Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Φοίβης 15, Γλυφάδα

GPS:

37.8599023, 23.7551623

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Reservation - Booking Form / On
Γράψτε κριτική

Το El Catrin είναι το new entry της Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα εστιατόριο με γεύσεις από Latin American επιρροές, με έμφαση στη Μεξικάνικη κουζίνα, αρκετά αρώματα, εντυπωσιακά cocktails και funky ατμόσφαιρα. Αποτελεί αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο street-food dining project της χρονιάς! Οι ιδιοκτήτες του El Catrin : Τάκης Λεκάκος και ο Ανδρέας Δούκας, γνωστό πρόσωπο για την ελληνική γαστρονομία και διακεκριμένος Barista με επιτυχημένο project , αυτό του Flavour της λεωφ. Συγγρού, βάζουν την υπογραφή τους στο 100% ποιοτικό El Catrin. Ιδιαίτερη μνεία αποδίδει η διεύθυνση στους αξιόλογους συνεργάτες, στον chef Χαράλαμπο Τσακιριανάκη, στον σχεδιαστή του μενού Στέφανο Στεφανίδη και στον υπεύθυνο management Γιώργο Λειβαδάρο, για την συμβολή τους στην επιτυχία του project. Ανοιχτά καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Τιμές κατ΄άτομο 17-20 ευρώ. *Το εστιατόριο δεν δέχεται κρατήσεις. Θα εξυπηρετηθείτε με την άφιξη σας.

Tostadas fuentes – Πύργος από τραγανές τορτίγιες γεμισμένες με cheddar, pico de gallo, avocado, καλαμπόκι, φασόλια pintos, sour cream και επιλογή από τα carne cocinada του El Catrin.

Burritos

Fajitas

Tacos

Elotes – Μεξικάνικο καλαμπόκι, 3 toppings chili mayo, crispy onion, cheddar & bacon, sour cream & corn nachos

Pork Churrasco – σούβλα 400γρ.

 

2Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
estiatoria.gr 4 Ιουνίου 2018 17:16
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του

Rania Sel 30 Σεπτεμβρίου 2017 19:04
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το δοκιμάσαμε και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Ενθουσιαστήκαμε γιατί γνωρίσαμε γεύσεις που δεν είχαμε γευτεί πουθενά. Πολλά μπράβο στη διέυθυνση!!