Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αγ.Παρασκευής 70, Μπουρνάζι

GPS:

38.0113959, 23.7067296

Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

To ENZZO είναι ένας ξεχωριστός πολυχώρος, τοποθετημένος στην καρδιά της Δυτικής Αττικής -στην Πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι.
Πρόκειται για ένα μοναδικό χώρο διασκέδασης σε τρία διαφορετικά επίπεδα.

Το ΕΝΖΖΟ de CUBA είναι αναμφίβολα το ομορφότερο coffee-bar του είδους του, σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι μόνο η μουσική που σε παρασύρει στη Λατινική Αμερική αλλά και η όλη διακόσμηση που σε ταξιδεύει στην Κούβα και σε τοποθετεί στην πλατεία της παλιάς Αβάνα. Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το χυμό σας και το βράδυ να δοκιμάσετε εξαιρετικά fingerfoods και γλυκά, για να αφεθείτε σε ρυθμούς salsa, merengue, cha-cha και samba, δοκιμάζοντας τα πιο extreme κοκτέϊλς, τα οποία – αν είστε φίλοι- θα συνοδεύσετε με ένα πούρο Αβάνας… Ιδιαίτερο tip αποτελεί το χειμωνιάτικο σκηνικό του με έναν γυάλινο θόλο που σκεπάζει τον κυρίως χώρο χωρίς να αφαιρείτην οπτική και την virtual αίσθηση του Κουβανέζικου σκηνικού.


 
Το ΕΝΖΖΟ upstairs  αποτελεί τη lounge πλευρά του ΕΝΖΖΟ, βρίσκεται στην ταράτσα του και ο διάκοσμος του είναι εμπνευσμένος από το λευκό των ελληνικών νησιών. Οι άνετοι, λευκοί καναπέδες του και η minimal διακόσμηση, σας επιτρέπουν να πιείτε τον καφέ η το ποτό σας στο open-air cocktail bar που λειτουργεί, απολαμβάνοντας όμορφη μουσική κάτω από τον υπέροχο καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.


 


Αφήστε τη μαγεία του ΕΝΖΖΟ να σας παρασύρει και ζήστε την εμπειρία του πρωί και βράδυ…


 click on map to navigate you

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

1Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
estiatoria.gr 4 Ιουνίου 2018 17:16
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του