Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

Η γνωστή βραβευμένη chef Νανά Γκαμπούρα βάζει την υπογραφή  της στο εστιατόριο της “Η κουζίνα της Μαμάς Αννας”. Στο εστιατόριο έχουν ευρύτατα χρησιμοποιηθεί όλα τα ιδιαίτερα προϊόντα του νομού Κοζάνης, όπως το ξυνοτύρι, το μέλι, το ελαιόλαδο Ιμέρων, ντόπια κρέατα και οίνοι,  όπως το λευκό κρασί «Αθηνά» του Ν.Γκατζάρα, θείου της ιδιοκτήτριας.

 

Στην παρασκευή των πιάτων χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερα βιολογικά προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, γάλα, τυροκομικά και αυγά. Στο εστιατόριο θα βρείτε πολλά τοπικά πιάτα με μια πιο φρέσκια ματιά! Επίσης χειροποίητα ζυμαρικά και μαμαδίστικη πίτσα… Τα 19 burger κατέχουν εξέχουσα θέση στο μενού όπως επίσης και οι προτάσεις για τους vegan φίλους η ποικιλία από σαλάτες είναι εξαιρετική με συνδυασμούς super foods και λαχανικών. Στο σημείο αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να τονίσουμε τα πιάτα με “Καραβίδες λίμνης Πολυφύτου-Σερβίων”, ένας γαστρονομικός θησαυρός από μόνες τους. O συνδυασμός τους με κρόκο και τοπικά λουκάνικα σε ένα πιάτο απογειώνει τους γευστικούς κάλυκες… Τέλος η ωδή στην κρεατοφαγία… Tomahawk, ribeye black angus, σπαλομπριζόλες, αγριογούρουνο και καραμελωμένη πανσέτα,  ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Το εστιατόριο “Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ” στην Κοζάνη έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το “Gold Award of Quality & Taste” στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων ποιότητας & γεύσης των “Estiatoria.gr Premium Awards 2018” στην κατηγορία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ”

 

 

 

 

 

image