ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΑΡΙ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

Στην καρδιά των Αμπελόκηπων, στην Καστοριά, βρίσκεται το κτήμα Κελάρι, με το φημισμένο εστιατόριο σε ένα μεγάλο κτήμα γεμάτο αμπέλια, ιδιοκτησία του Κώστα & του Εμμανουήλ Τσαχτίρα. Ένας χώρος πολύ προσεγμένος όσων αφορά τη διακόσμηση, ο οποίος κερδίζει τους καλεσμένους.

 

 

Το φαγητό φημίζεται για την ποιότητα του, καθώς όλα είναι δικής μας παραγωγής, ενώ το κρέας (και ειδικά το μοσχαρίσιο) προέρχεται από δικά μας ζώα, γεγονός που εγγυάται φρεσκάδα και εξαιρετική ποιότητα. Από τις προτάσεις που το διαφοροποιούν είναι το σπεσιαλιτέ μπιφτέκι, το στιφάδο, το αρνάκι γιουβέτσι αλλά και το κοκορέτσι στη σούβλα που όμοιό του δεν θα βρείτε στην πόλη! Όσο για το κρασί, αυτό αξίζει να αναφερθεί πως είναι δικής μας παραγωγής από το κτήμα που διαθέτει η οικογένεια στο χωριό (ποικιλία Cabernet, Merlot, Syrah).

 

Ο χώρος ενδείκνυται για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις. Μπορείτε να οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας ή της βάπτισης. Ιδιαίτερα, ο κήπος του το καλοκαίρι, με φόντο τα αμπέλια, θεωρείται ιδανικός για υπαίθριες δεξιώσεις. Αξίζει να μας επισκεφθείτε από κοντά για να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι.

 

 

 

 

 

 

 

image