Η επιχείρηση Kyriakakis Meat & Delicatessen στο Μαρούσι είναι μια σύγχρονη μονάδα κοπής, επεξεργασίας και παρασκευής επιλεγμένων κρεάτων από την ελληνική ύπαιθρο. Τα άριστης ποιότητας κρέατα, οι πολύ ιδιαίτερες κοπές και τα ευφάνταστα, γευστικότατα κρεατοπαρασκευάσματα,  όλα αυτά τα χρόνια έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ανεβάζοντας και  διατηρώντας πολύ ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά την έννοια “Meat & Delicatessen”.

Όντας στο χώρο από το 1991, η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ασφάλεια, την ποιότητα, τη γεύση και το σεβασμό προς τον καταναλωτή μας! Η χρόνια εμπειρία μας με το κρέας, η όρεξη και η αγάπη μας γι’ αυτό, δημιούργησαν το Kyriakakis Meat & Delicatessen!

Τα εκλεπτυσμένης ράτσας κρέατα από τις καλύτερες ελληνικές φάρμες και όχι μόνο, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα μας καθώς επίσης και ιδιαίτερες κοπές σε Βιολογικά & συμβατικά κρέατα!  Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ακόμη και παραδίδοντας στο χώρο σας την παραγγελία σας! Θα βρείτε πληθώρα από επιλεγμένα ελληνικά deli προϊόντα!

  • Πιστοποιήθηκε & Βραβεύτηκε πρόσφατα για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του, καθώς και για την συνδρομή του στην ελληνική παράδοση με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® AUTHENTIC TASTE OF GREECE – GOLD AWARD 2021 & 2022 & 2023 & 2024 από τον παγκόσμιο οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB.

 

Βραβευμένο με:

image