Το MACOO Eatery είναι ένα σύγχρονο μαγειρείο που άνοιξε στην οδό Αγίου Τίτου, στην καρδιά του Ηρακλείου και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες και να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με το μαγειρευτό φαγητό και το μεσημεριανό μας γεύμα.

Το μενού που μας προτείνει ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Στανίτσας, εναλλάσσεται καθημερινά  και περιλαμβάνει αγαπημένα μαγειρευτά φαγητά της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας (όσπρια, λαδερά, φαγητά κατσαρόλας και φούρνου, σαλάτες εποχής), μαγειρεμένα σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές προσαρμοσμένες στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, με φρέσκα βότανα και λαχανικά, αποκλειστικά φρέσκα και πιστοποιημένης ποιότητας κρέατα, ελληνικά τυριά ΠΟΠ και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης. Το MACOO προσφέρει επίσης vegan και vegetarian επιλογές, σπιτικές λεμονάδες με ανθρακούχο νερό και γλυκά κεράσματα.

Ο μοντέρνος, καλαίσθητος χώρος του MACOO είναι η ιδανική επιλογή για lunch break στο κέντρο της πόλης, ενώ για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το φαγητό τους στο γραφείο ή στο σπίτι υπάρχει η δυνατότητα για take away και delivery. Αντί πλαστικών συσκευασιών  το MACOO χρησιμοποιεί αποκλειστικά ειδικά βιοδιασπώμενα σκεύη από ίνες ζαχαροκάλαμου που διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση του φαγητού και παράλληλα είναι φιλικά στο περιβάλλον. 

image