Το εστιατόριο Milos στην Αθήνα, συνδιαλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης. Η φιλοσοφία του, για την χρησιμοποίηση των ποιοτικότερων υλικών από όλη την Ελλάδα, σταθερή στο πέρασμα του χρόνου, κατάφερε να αποσπάσει σημαντικά βραβεία ποιότητας, όπως και τελευταία ο “Χρυσός σκούφος 2010″. Οι χώροι του εντυπωσιακοί με τα μαρμάρινα πατώματα, και τον κήπο με τα λευκά τραπέζια πάνω από την πισίνα, όπως και το ευρύτατο μενού μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας, μεταφέρουν στον επισκέπτη μια δυσεύρετη αίγλη.
Τιμες κατ΄άτομο 42-50 ευρώ.
Το εστιατόριο «Milos» καλωσορίζει το φθινόπωρο με μία νέα τιμολογιακή πολιτική. Αν και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου δεν αφήνεται στις δάφνες του, αλλά κινητοποιείται και προχωρά.
Πρωτοπόρο στην καθιέρωση των πιο οικονομικών μενού αποφάσισε μια γενικευμένη μείωση τιμών στα πιάτα του, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, αποτελώντας εξαιρετικό κίνητρο αληθινής απόλαυσης για όλους.
Με έμφαση στην εύρεση των άριστων πρώτων υλών και μέσω της αφαιρετικής διαδικασίας της μαγειρικής, “less is more”, το Milosβάζει πλάτη ενάντια στην κρίση, στοχεύοντας στην ικανοποίηση όλων όσων αγαπούν το γνήσιο φαγητό, σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

 

image