Αντλώντας έμπνευση από τη λέξη NATURA που σημαίνει φύση, το εστιατόριο Natu στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά με την γαστρονομική υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον, αποτελεί μια πραγματική «όαση» στην καρδιά των Βορείων Προαστίων.

Με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες & ιδιαίτερη αγάπη στη λεπτομέρεια, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος υπογράφει ένα ανανεωμένο μενού που “παντρεύει” την παραδοσιακή μεσογειακή γεύση με τη σύγχρονη τεχνική και τη διεθνή κουζίνα με το απέριττο προσφέροντας μια all day γαστριμαργική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Με σεβασμό στο κτίριο και τη φιλοσοφία του μουσείου, δημιουργήθηκε μια διαβάθμιση από ζώνες, που ενώνουν αλλά και διαχωρίζουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο του Natu, προσφέροντας στον επισκέπτη έναν καμβά για να βιώσει με άπειρους τρόπους τον ζωντανό αυτόν κήπο: από το πρωί για καφέ & brunch μέχρι το βράδυ για δείπνο & cocktails.

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus 30 ημερών ωρίμανσης, φρέσκο καλκάνι με miso και πουρέ λευκής μελιτζάνας ή presa από πιστοποιημένο μαύρο χοίρο της Ιβηρικής Χερσονήσου σιγομαγειρεμένο 14 ώρες (sous-vide). Από το νέο menu, δεν λείπουν φυσικά και οι vegan, italian & asian προτάσεις.

Δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, μπορείτε να απολαύσετε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα συνοδεία ενός Jalisco Flower με αυθεντική τεκίλα μπλε αγαύης, αρωματισμένη με φύλλα καφίρ, γήινες και γλυκές νότες μαστίχας, φρέσκο λεμόνι & αρωματικά μπίτερς από σέλερι, ένα δροσιστικό απεριτίφ όπως το αρωματικό Pimm’s cup, κλασικά spirits αλλά και λευκό, ερυθρό, ροζέ ή sparkling κρασί από την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη wine list.

Οι μέρες και οι νύχτες στην Αθήνα, αποκτούν διαφορετικό χρώμα και σχήμα, απομακρύνονται από τη βοή, αφήνουν σιγά-σιγά πίσω τους τη δυστοπία των τελευταίων μηνών και παίρνουν νέα ανάσα, γεμίζουν χαμόγελα και ελπίδα στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του natu, όπου – τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού – μπορούμε και πάλι να ονειρευτούμε.

brunch

brunch

 

image