Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Ίλιον

GPS:

38.0450547, 23.7282333

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

Palmie bistro Escape Center Ίλιον. O Όμιλος Palmie bistro, μία από τις δυναμικότερες ελληνικές αλυσίδες καφέ-εστιατορίων στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1966, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό καταστήματα, τα οποία συνδυάζουν υπηρεσίες που μετατρέπουν την έξοδο για φαγητό ή ποτό σε καθημερινή value for money συνήθεια!

Στα αγαπημένα και δημοφιλή Palmie bistro, ο κλάδος της ελληνικής εστίασης μπορεί να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την προσιτή πολυτέλεια, την ποιότητα των γευστικών επιλογών, το άψογης αισθητικής περιβάλλον και την παραπάνω από ικανοποιητική εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Τοποθετημένα στα πιο νευραλγικά, βολικά και πολυσύχναστα σημεία της εκάστοτε χώρας, πόλης ή περιοχής, τα καταστήματα Palmie bistro εντυπωσιάζουν με τους λειτουργικούς χώρους τους, την υψηλή αισθητική, το προσεγμένο σέρβις, τη μεγάλη ποικιλία των γεύσεων του καταλόγου τους και ασφαλώς τις ρεαλιστικές τους τιμές. Οι χώροι τους διατίθενται και για κοινωνικές εκδηλώσεις (βαπτίσεις), επαγγελματικά γεύματα και παιδικά πάρτυ.

Η στροφή, μάλιστα, του Ομίλου τα τελευταία χρόνια στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, συνδυάζοντας με απολαυστικό τρόπο κλασικές συνταγές του τόπου μας με ευρωπαϊκής προέλευσης γεύσεις, έχει κάνει τα Palmie bistro ακόμα πιο δημοφιλή και στους Έλληνες αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας και θέλουν να γευτούν ποιοτική ελληνική κουζίνα!

Ωράριο λειτουργίας: 08:00-02:00 Κουζίνα: Ευρωπαϊκή, ελληνική, κατάλληλη για χορτοφάγους.

2Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
Estiatoria.gr 15 Οκτωβρίου 2018 18:27
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο προτείνεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Estiatoria.gr 15 Οκτωβρίου 2018 18:12
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο προτείνεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του.