ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΒΙΕΝΝΗ

 

Κάνε πρώτος αξιολόγηση

Παραδοσιακό Ψητοπωλείο Βιέννη. Η οικογένεια Αντωνιάδη ξεκινά τη δική της διαδρομή, πριν από σχεδόν 47 χρόνια. Το παραδοσιακό ψητοπωλείο του παππού Κώστα, στο Διδυμότειχο στην οδό Βενιζέλου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών του, βάζει τα θεμέλια και μεταδίδει στη δεύτερη γενιά τη γνώση, την παράδοση, και το μεράκι.

Βαδίζοντας σταθερά στο μέλλον και με το βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη και την καινοτομία, αλλά παραμένοντας πιστοί στην κληρονομιά και στις αξίες του παππού Κώστα, η τρίτη γενιά συνεχίζουμε το έργο του επισφραγίζοντας το όραμά του, στην ίδια ακριβώς γειτονιά όπου ξεκίνησε.

Το εστιατόριο “Παραδοσιακό Ψητοπωλείο Βιέννη” στο Διδυμότειχο Έβρου έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το Gold Award of Quality & Taste στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων των Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στην κατηγορία “Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα”.

 

Το παραδοσιακό ψητοπωλείο Βιέννη βρίσκεται εδώ όπου ξεκίνησε η ιστορία μας. Εδώ μας συναντάτε, μοιραζόμαστε συνταγές και γευστικά μυστικά και επιλέγετε τα καλύτερα προϊόντα μας ανάμεσα από φρέσκα κρεατικά και αγαπημένα ορεκτικά για εσάς και την οικογένειά σας.

Το κρέας είναι προσωπική μας υπόθεση. Γι αυτό και οι άνθρωποί μας, όντας άρτια εκπαιδευμένοι, συνεισφέρουν καθημερινά με την αγάπη και την τεχνογνωσία τους στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ως γνήσια μέλη της οικογένειας μας. Είμαστε περήφανοι για κάθε έναν ξεχωριστά!

 

 

image