Λειτουργούμε απο το 1991 με αγάπη για τον Ελληνικό παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος Μεταφέραμε την οικογενειακή παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Αρκαδίας, στην κουζίνα μας. Είναι γνωστό πως η Ελληνική γή παράγει διατροφικούς θησαυρούς. Έτσι κι’ εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη τιμήσουμε και να μή προβάλουμε τα προϊόντα της.

Το λάδι και οι ελιές μας ειναι απο τον οικογενειακό μας ελαιώνα στο Δρακονέρι Μεσσηνίας. Το κρασί είναι δικής μας παραγωγής και εμφιάλωσης, παράγεται και παλαιώνει μέσα σε δρύινα βαρέλια στο χωριό μας Πάπαρης Αρκαδίας, σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες.

Τα τυροκομικά μας (γραβιέρα, μυζήθρα, φέτα, φρέσκο βούτυρο ) προέρχονται απο επίσης παραδοσιακά τυροκομεία της Αρκαδίας. Απο εφέτος μάλιστα στο εστιατόριο μπορείτε να προμηθεύεστε προϊόντα του τόπου μας και του χωριού μας.

Εμείς χρόνια τώρα θέλουμε να προσφέρουμε φαγητό που δεν φοβόμαστε να το φάμε! Στη δύσκολη εποχή μας η επιλογή μας αποδεικνύεται καθοριστική. Αλλωστε είμαστε ότι τρώμε και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Και η παράδοση συνεχίζεται…

image