«Στης Έλλης» η αξία της γαστρονομίας έχει ένα ύφος ξεχωριστό και μοναδικό! Το γνωστό εστιατόριο στην Αγία Παρασκευή που έχει φιλοξενήσει ολόκληρες γενιές από το 1960 μέχρι σήμερα, περνάει σε άλλη διάσταση, μοντέρνα που σε ταξιδεύει σε γευστικά μονοπάτια του χθες… στο σήμερα. Έτσι, η Έλλη μέσα από την κόρη της τη Βιβή, μας ανοίγει την πόρτα της υπέροχης αυλής και μας οδηγεί στο μποστάνι του εστιατορίου για να μας τονίσει την έννοια «farm to table», η οποία υποστηρίζεται με ευλάβεια… Το μοτίβο αυτό συμπληρώνει δημιουργικά το στοιχείο του «χειροποίητου» όπου αυτό απαιτείται, όπως στο ζυμωτό ψωμί, στα γλυκά και στα λικέρ που φτάνουν στο τέλος του δείπνου για ένα σπουδαίο κλείσιμο, μιας ακόμα μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας «Στης Έλλης». Η έμπειρη ομάδα των chef δημιουργεί καθημερινά τα καλύτερα… για όλους εσάς, που αναζητάτε το ποιοτικό και το προσεγμένο!

Ιδιαίτερη μνεία δίνεται στο μεσημεριανό φαγητό που μπορεί κανείς να προμηθευτεί φρεσκομαγειρεμένο, με delivery και take away, ενώ με την ευκαιρία θα πρέπει να τονίσουμε τα εταιρικά γεύματα – business lunch που έχουν ειδικό σχεδιασμό και είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Οι υπηρεσίες Catering «Στης Έλλης» ως γνωστόν φημίζονται από άποψη ποιότητας και γεύσης και μπορούν να εξυπηρετήσουν σε πολλές περιοχές της Αττικής, αφού το εστιατόριο εξειδικεύεται στον τομέα και έχει κατάλληλο εξοπλισμό που μεταφέρει ζεστό το φαγητό με δικό του επαγγελματικό όχημα.

Από Τρίτη ως Σάββατο μπορείτε να καλείτε στο 2106082005 και να μαθαίνετε τι καλό υπάρχει να παραγγείλετε αν μένετε κοντά, καθώς και να μπείτε στο www.stisellis.gr και να δείτε τον κατάλογο με όλες τις επιλογές που έχετε.

Το εστιατόριο αναλαμβάνει με επιτυχία διοργανώσεις εκδηλώσεων κάθε χαρακτήρα όπως γάμους, εταιρικά κλπ με in house catering και δυνατότητα εξυπηρέτησης σε ιδιόκτητους ξένους χώρους της αρεσκείας σας όπως και σε σπίτια, εξωτερικές δεξιώσεις, γιορτές και εκδηλώσεις. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό καθημερινά και τα μεσημέρια εκτός Δευτέρας. Τιμές κατ΄άτομο 15-20 ευρώ (Ενδεικτικά).

Η ιδιοκτήτρια κυρία Βιβή Φλαμπούρη

Φρεσκοκομμένη ελληνική σαλάτα

Ταλαγάνι Μεσσηνίας με μαρμελάδα σύκου απ’το Μαρκόπουλο

Οσομπούκο με πουρέ πατάτας

Σταβλίσια χοιρινή σπιτικά καπνισμένη

Ο Αλέξανδρος την ώρα που μαζεύει δυόσμο…

Η ιδιοκτήτρια κυρία Βιβή Φλαμπούρη

 

image