ZUBAYA All-Day | GOLDEN PLATE™ 2025 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ | ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ CHEF ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ | Exclusive by Estiatoria.gr
Το ZUBAYA έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη γαστρονομική σκηνή της Άνδρου με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, σαν το κορυφαίο all-day bar restaurant. Ο επισκέπτης απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία και βιώνει μια ξεχωριστή φιλοσοφία βασιζόμενη σε street food concepts υψηλής γαστρονομίας από διάφορα μέρη του κόσμου, που παντρεύονται με τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης. Αυτές τις προτάσεις του μενού για το εκπληκτικό ZUBAYA, έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος και βραβευμένος executive chef & consultant Δημήτριος Αϊβαλιώτης, επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® 2025 Χρυσό Μετάλλιο. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη επιλογή των πρώτων υλών, κάτι που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της μαγειρικής τέχνης και της θεμελιώδους αρχής για το Zubaya.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ξεκινώντας τη μέρα σας στο ZUBAYA θα βρείτε πλούσιο brunch με φρέσκα υλικά και δημιουργική διάθεση. Οι premium κοπές κρεάτων έχουν την τιμητική τους, ενώ παράλληλα, οι λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας μπορούν να απολαύσουν αυθεντικά tacos, chimichangas, fajitas, εμπνευσμένα από την παράδοση του Μεξικού. ‘Eντονα αρώματα, πλούσιες γεύσεις και μια street food φιλοσοφία απογειώνουν την εμπειρία στο ZUBAYA!
Φυσικά, η εμπειρία στο Zubaya δεν σταματά στο φαγητό. Η προσεγμένη cocktail list του εστιατορίου με δροσιστικές και ισορροπημένες γεύσεις συμπληρώνει ιδανικά την ατμόσφαιρα! Είτε απολαμβάνοντας ένα signature cocktail στο bar ή χαλαρώνοντας με το ποτό σας πάνω στην άμμο, η αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης που προσφέρει το Zubaya είναι ασυναγώνιστη…
GOLDEN PLATE™ 2025 «ΧΡΥΣΟ ΠΙΑΤΟ» ΓΙΑ ΤΟ ZUBAYA
Το Estiatoria gr ανέλαβε να φέρει στην επιφάνεια των διακριθέντων πιστοποιημένων (officially certified) επιχειρήσεων & επαγγελματιών της γαστρονομίας, υπό την αιγίδα του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB (άδεια πιστοποίησης σήματος από το ελληνικό κράτος), το «ZUBAYA All-Day Bar Restaurant», αποδίδοντάς του το nomination για το GOLDEN PLATE™ (Χρυσό Πιάτο) Award of Quality & Taste 2025 των Estiatoria.gr Golden Awards® στην κατηγορία “BEST ALL DAY BAR RESTAURANTS”.
«Η υψηλή ποιότητα των υλικών, η προσεγμένη φιλοξενία και η μοναδική ατμόσφαιρα κάνουν το Zubaya έναν από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της Άνδρου. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του ανήκει στον βραβευμένο chef Δημήτρη Αϊβαλιώτη, ο οποίος έχει επιμεληθεί το μενού με έμπνευση και εξαιρετική τεχνική. Συγχαρητήρια στην ομάδα του για τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες του!»