ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ| Η ιταλική κουζίνα του Pino
►Η ιταλική κουζίνα του Pino είναι φέτος αξεπέραστη στον Αϊ Νικόλα με ολόφρεσκα χειροποίητα ζυμαρικά σε θαλασσινούς τόνους. ο Pino ένας κορυφαίος ιταλός chef που έχει λατρέψει την Ελλάδα και η Ελλάδα αυτόν, βάζει το σύνολο της γνώσης και εμπειρίας του, με αγάπη, πάνω στην ιταλική κουζίνα στο πολύ καλό εστιατόριο της Συγγρού που φημίζεται για το καλύτερο φρέσκο ψάρι.
Ο γνωστός Chef του Αϊ Νικόλα Saccheri Giujeppe (PINO) δημιουργεί για εσάς…
![](/datafiles/image/AI%20NIKOLAS%204.jpg)
♦ Σας ενδιαφέρουν:
-Το Προνόμιο by estiatoria.gr : Prosecco (αφρώδους ιταλικού οίνου) αποκλειστικά για τους επισκέπτες του estiatoria.gr
-Το παραδοσιακά ζυμωμένο (in house) σικελιάνικο ψωμί του Pino.
– Χειροποίητη Pasta συνδυασμένη με θαλασσινά και φρέσκο ψάρι.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΔΩ
………………………………………………………………………………………………………………….
Spaghetti di Mare με καραβίδα, γαρίδα, μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές, φρέσκο ελαιόλαδο
![](/datafiles/image/AI%20NIKOLAS%201.jpg)
Panzerotto al tartufo (Χειροποίητο ravioli με σφυρίδα, τρούφα, τυρί ανθότυρο, φρέσκια σάλτσα ντομάτας)
![](/datafiles/image/AI%20NIKOLAS%20RAFALE%204.jpg)
![](/datafiles/image/AI%20NIKOLAS%20RAFALE%202.jpg)
![](/datafiles/image/AI%20NIKOLAS%203.jpg)
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΔΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2117905411