ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ| Η ιταλική κουζίνα του Pino
►Η ιταλική κουζίνα του Pino είναι φέτος αξεπέραστη στον Αϊ Νικόλα με ολόφρεσκα χειροποίητα ζυμαρικά σε θαλασσινούς τόνους. ο Pino ένας κορυφαίος ιταλός chef που έχει λατρέψει την Ελλάδα και η Ελλάδα αυτόν, βάζει το σύνολο της γνώσης και εμπειρίας του, με αγάπη, πάνω στην ιταλική κουζίνα στο πολύ καλό εστιατόριο της Συγγρού που φημίζεται για το καλύτερο φρέσκο ψάρι.
Ο γνωστός Chef του Αϊ Νικόλα Saccheri Giujeppe (PINO) δημιουργεί για εσάς…

♦ Σας ενδιαφέρουν:
-Το Προνόμιο by estiatoria.gr : Prosecco (αφρώδους ιταλικού οίνου) αποκλειστικά για τους επισκέπτες του estiatoria.gr
-Το παραδοσιακά ζυμωμένο (in house) σικελιάνικο ψωμί του Pino.
– Χειροποίητη Pasta συνδυασμένη με θαλασσινά και φρέσκο ψάρι.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΔΩ
………………………………………………………………………………………………………………….
Spaghetti di Mare με καραβίδα, γαρίδα, μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές, φρέσκο ελαιόλαδο

Panzerotto al tartufo (Χειροποίητο ravioli με σφυρίδα, τρούφα, τυρί ανθότυρο, φρέσκια σάλτσα ντομάτας)



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΔΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2117905411