PASTABAR | ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ “ΕΠΙΠΕΔΟ”!!!
Oι Chef Στέφανος Σαράντος και Αναστασία Μερκούρη
►Το Pastabar είναι μια trattoria της γειτονιάς που ασπάζεται τη φιλοσοφία του καθημερινού, της φιλικής ατμόσφαιρας, της χαλαρής διάθεσης και της προσωπικής επικοινωνίας. Ένα πρωτότυπο concept που μετρά 3 χρόνια λειτουργίας και φέρει τη σφραγίδα του Στέφανου Σαράντου και της Αναστασίας Μερκούρη, που μετά από πορεία σε διάφορα εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως το Milos στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας, το Milos στο ξενοδοχείο Cosmopolitan στο Las Vegas, το ξενοδοχείο Savoy στην Ζυρίχη, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό εστιατόριο από όλα όσα έχει συνηθίσει ο κόσμος μέχρι σήμερα. Κορμός της ιδέας είναι το καλό φαγητό και η φιλική ατμόσφαιρα σε ένα εστιατόριο που ανακαλύπτεις την πραγματικότητα της καλής ποιότητας, που φαίνεται χωρίς να έχει ανάγκη τις στημένες καταστάσεις και τις δήθεν συμπεριφορές. ►Ώρες λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 1:00μμ – Σάββατο και Κυριακή από τις 14:00 έως τις 12:00μμ Μέση τιμή κατ’ άτομο: 15-20 ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PASTA BAR ΕΔΩ

Salsiccia Chorizo Iberico Λουκάνικα από ιβηρικό χοιρινό, τηγανητά αυγά και σάλτσα τομάτας αρωματισμένη με μπαλσάμικο και παρμεζάνα, πάνω σε χειροποίητη ψητή πίτα


RAVIOLI SALMONE – Γεμιστά με καπνιστό σολομό, σε σάλτσα από κρέμα γάλακτος άνηθο ,ξύσμα από λεμόνι και φρέσκο κρεμμύδι



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PASTA BAR ΕΔΩ