Το γνωστό bar restaurant της παραλιακής Εν Πλω το φετινό καλοκαίρι βάζει πλώρη για ένα φανταστικό ταξίδι στη γαστρονομία με φόντο το γαλάζιο και τις πιο ιδιαίτερες ελληνικές δημιουργικές προτάσεις του γνωστού chef Σταμάτη Τσίλια, ο οποίος κερδίζει συνεχώς εμπειρίες από όλον τον κόσμο και τις μοιράζεται με όλους εμάς σε αυτόν τον υπέροχο χώρο πάνω στη θάλασσα.
Ο διεθνής και βραβευμένος chef με πρόσφατη διάκριση το Gold Award 2018 των Estiatoria.gr Premium Awards αλλά και μια σειρά άλλων διακρίσεων σε βάθος χρόνου, με το μοναδικό του στυλ και αισθητική στο πιάτο, εισάγει σε όλο αυτό το δημιουργικό concept και ασιατικές προτάσεις με το Aliento, ένα sushi section μέσα στο Εν Πλω.

Καρπάτσιο φαγκρί με μοσχολεμονο και fluid gel απο ροδάκινο
Ταρτάρ σολομού με πικάντικη μαγιονέζα απο πιπεριά φλωρίνης και wasabi
All about chocolate κρέμα σοκολάτας, μαρέγκα κακάο, πούδρα μερέντα και παγωτό σοκολάτα
Nigiri ebi με μανγκο, κρεμα miso και αυγά καπελάνου
Alma Roll με καβούρι, μαρμελαδα τζίντζερ και αβοκάντο

ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΝ ΠΛΩ