ΖΑΑΤΑΡ | ΟΤΑΝ Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ… ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ!
Η Φιλοσοφία του Ζάαταρ είναι να παντρέψει την παράδοση με το σήμερα μέσα από αγαπημένες συνταγές! Εκείνοι που το δημιούργησαν έβαλαν την ψυχή τους σε αυτό και κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα μιας ζωής, να δημιουργήσουν έναν φιλόξενο χώρο που προσφέρει τις πιο γευστικές εμπειρίες… Προτείνεται αφού δοκιμάστηκε από το Estiatoria.gr
Το μενού επιμελείται ο Executive Chef Πρασατζής Χρυσόστομος, διευθυντής σπουδών του τμήματος μαγειρικής του IEK New York College, καθώς επίσης και σύμβουλος επαγγελματικής αγοράς της εταιρίας Optima AE. Ο Chef μας, έχει 17χρονη πορεία στον εστιατορικό και ξενοδοχειακό κλάδο, έχοντας στο portfolio του ως consultant Chef γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη.
Πρασατζής Χρυσόστομος
Το χώρο μας σχεδίασαν η εταιρία S-Plasticon και συγκεκριμένα ο κ. Σταύρος Σκριμιζέας και η κα. Μάγδα Αγγελίδη, με πολύ αγάπη και ακόμα περισσότερο μεράκι, οι ιδιοκτήτες του Zaatar κ. Δημήτρης Κελεπούρης, κ. Θάνος Πλιάκος , κ. Τάσος Γεωργούλης και κ. Γιώργος Μαχειμαρης ,άλλοι με πλούσια εμπειρία, άλλοι με αγάπη….
► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΑΤΑΡ ΕΔΩ
► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΑΤΑΡ ΕΔΩ