Η ΤΑΣΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ | ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Το διάσημο παγκοσμίως εστιατόριο της Τασσίας στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς αποτελεί πρότυπο εστιατόριο για την Ελληνική Γαστρονομία και έχει ιδρυθεί το 1972 από την βραβευμένη Chef Τασσία Δενδρινού και τον αδερφό της Πολυχρόνη Δενδρινό. Αποτελεί έναν φωτεινό φάρο για την ελληνική κουλτούρα και τον πολιτισμό μας και από αυτό έχουν περάσει οι μεγαλύτερες διασημότητες από όλο τον κόσμο.
Η Τασσία δημιουργεί με τοπικά ολόφρεκα προϊόντα πρώτης διαλογής αυθεντική ελληνική κουζίνα ενώ έχει συγγράψει βιβλία μαγειρικής, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο σε παγκόσμιο επίπεδο τη διάδοση της Ελληνικής κουζίνας και του Ελληνικού τρόπου ζωής…
Βραβεύτηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Gold Award of Quality and Taste 2018 των Estiatoria.gr Premium Awards στην κατηγορία Seafood ενώ συμμετείχε και στο Πρώτο Παγκόσμιο συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας 2018 – Greek Taste Beyond Borders.
Η διάσημη Chef Τασσία Δενδρινού
►ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΑΣΣΙΑ” ΕΔΩ