ΘΑΝΑΣΗΣ 1948 | Ο MEAT SPECIALIST ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ… #truegastronomy #smokedblackangus Highly recommended by Estiatoria.gr

Ο Θανάσης 1948 είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα εστιατόριο από το 1948. Πρόκειται για την παλαιότερη ταβέρνα της Αθήνας και ανάμεσα στις 3 παλαιότερες της Ελλάδας. Το μεράκι και το αληθινό άρωμα της αθηναϊκής ταβέρνας του πάλαι ποτέ, αλλά με τη συνείδηση των αναγκών του σήμερα, που αφορούν στην ποιότητα και το σωστό και καθαρό περιβάλλον είναι ένα κερδισμένο στοίχημα για την ταβέρνα του Θανάση στα Πατήσια. “Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και κάθε μέρα επί χρόνια ψάχνεις τρόπους για καλύτερο αποτέλεσμα τότε το να πετύχεις είναι… τυχαίο;” 

Με τα χρόνια και την παρέμβαση της νεότερης γενιάς το εστιατόριο – ταβέρνα Θανάσης 1948 βασιζόμενο στην εμπειρία ετών, σήμερα, κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά  εισάγοντας νέες  σύγχρονες μεθόδους και νέα αντίληψη πάνω στο κρέας που δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο εστιατόριο στην Αθήνα. Ουσιαστικά ο Θανάσης 1948 συγκαταλέγεται επίσημα ανάμεσα στα 2,3 καλύτερα εστιατόρια για κρέας στην Αθήνα!

Το εστιατόριο “Θανάσης 1948” βραβεύτηκε στον Πανελλαδικό θεσμό βράβευσης Estiatoria.gr Premium Awards 2019 ως Meat Specialist με Gold Award.

PICANHA STEAK με ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες

Δοκιμάστε σπεσιαλιτέ όπως: Μοσχαράκι αλά Αρτζεντίνα, Smoked black angus, Tomahawk σιτεμένη flambe, Picanha steak τα μοναδικά Παϊδάκια και πολλά άλλα εντυπωσιακά signature dishes

Σπαλομπριζόλα Tomahawk σιτεμένη flambe – Η διαδικασία γίνεται στο τραπέζι σας! Όπως βλέπετε παρακάτω…

TRI – TIP smoked Black Angus. Η διαδικασία καπνίσματος στο τραπέζι σας…

Μπουγιουρντί Πολίτικο με 4 τυριά. Ψήνεται σε φούρνο…

CAPRESE MINION SALAD – Ντοματίνια, Buffalo mozarella, σπιτικό pesto…

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ, CRAMBERRIES, ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ & ΣΩΣ ΜΕΛΙΟΥ

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ 1948 ΕΔΩ