Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού (καπνισμένα) στο Γελαστό Κρεμμύδι!
►Στο ”Γελαστό Κρεμμύδι” στο Παλαιό Φάληρο βρεθήκαμε μπροστά σε “ζουμερά καπνιστά (μέσα στο εστιατόριο) χοιρινά μπριζολάκια λαιμού” καπνισμένα από τον ίδιο τον Chef Θάνο Κωνσταντινόπουλο. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και επίπονη καθώς το κρέας καπνίζεται με μυρωδικά για συγκεκριμένη ώρα, ώστε να αποκτήσει πλούσια αρώματα. Η πρώτη αίσθηση που βγαίνει στην επιφάνεια είναι αυτή ενός πολύ ακριβού καπνιστού αλλαντικού, αλλά με αληθινή και ζουμερή υφή. Απολαμβάνεται με παγωμένη μπίρα!
Επίσης έχετε στο νου σας και το Εκμέκ…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ” ΕΔΩ