ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΑΛΑ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ!
Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτή τη φορά μετά τα μοναδικά παϊδάκια, ένα πιάτο δυσεύρετο ίσως και πανελλαδικά, το “μοσχαράκι αλά αρτζεντίνα”! Ο Θανάσης πάντα φιλόξενος μας εξήγησε την ιδιαιτερότητα του πιάτου, το οποίο σερβίρεται σε θερμαινόμενη πλάκα που κρατάει ζεστό το κρέας για 20 λεπτά και αποτελείται από εκλεκτό μοσχαράκι γάλακτος. Πρόκειται για μια σπεσιαλιτέ της ταβέρνας με 25 χρόνια ιστορίας… Συνοδεύεται με μια σως καυτερή και μια μουστάρδας και σίγουρα η απόλαυσή του απαιτεί ένα σωστό κόκκινο κρασί, που είχαμε την χαρά να συνδυάσουμε! Προτείνεται απότο Estiatoria.gr
►Ο Θανάσης είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα εστιατόριο από το 1948. Το μεράκι και το αληθινό άρωμα της αθηναϊκής ταβέρνας του πάλαι ποτέ, αλλά με τη συνείδηση των αναγκών του σήμερα, που αφορούν στην ποιότητα και το σωστό και καθαρό περιβάλλον, είναι ένα κερδισμένο στοίχημα για την ταβέρνα του Θανάση στα Πατήσια. “Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και κάθε μέρα επί χρόνια ψάχνεις τρόπους για καλύτερο αποτέλεσμα τότε το να πετύχεις είναι… τυχαίο;”
Παϊδάκια σε σκεύος με κάρβουνα. Το κρέας παραμένει ζεστό στο τραπέζι για μισή ώρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΕΔΩ