ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ | Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ! #meatproposals #musttaste Highly Recommended by Estiatoria.gr

Είναι γνωστό, έχει διακρίσεις, έχει την απόλυτη θέα στην Αττική,  έχει ευγένεια και ποιοτικό σέρβις, έχει θαλασσινές δημιουργίες με νησιώτικες επιρροές και παραδοσιακούς μεζέδες με μοντέρνες πινελιές… και έχει και προτάσεις κρεατικών τις οποίες δοκιμάσαμε πρόσφατα!

Στο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες ο κόσμος αισθάνεται τη γαστρονομία…

Το μενού είναι πολυδιάστατο και καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της ελληνικής κουζίνας με μια ομάδα έμπειρων σεφ που γνωρίζει καλά και αντιμετωπίζει τον πελάτη ως ιδιαίτερο προσκεκλημένο!

Δοκιμάσαμε όλα τα νέα πιάτα κρεατικών του εστιατορίου!

…και επιβεβαιώθηκε η αξία του εστιατορίου… καθώς τα βρήκαμε όλα τέλεια σε κάθε λεπτομέρεια, κάτι που οφείλεται και στην ποιότητα των υλικών! Δοκιμάσαμε σπαλομπριζόλα Νάξου ξηρής ωρίμανσης 30 ημερών και μεταξύ άλλων ένα από τα καλύτερα ταρτάρ το “vittelo tonato” από φιλέτο μόσχου με σάλτσα φρέσκου τόνου μοσχαριού…  Tο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν από την ομάδα του Estiatoria.gr για τις θαλασσινές του δημιουργίες!

Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα Νάξου ξηρής ωρίμανσης 30 ημερών στη σχάρα με ψητά λαχανικά & πατάτες τηγανιτές

Ταρτάρ “vittelo tonato” από φιλέτο μόσχου με σάλτσα φρέσκου τόνου

Φτερούγες κοτόπουλου άνευ οστού ζουμερές ψημένες στη σχάρα συνοδεία χειροποίητης μαγιονέζας με goji berries

Πάβλοβα με κρέμα γιαούρτι, φρούτα εποχής αρωματισμένη με δυόσμο

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΔΩ