ΟΥΖΟΜΠΑΡ | ΓΚΟΥΡΜΕ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑΤΑ!
Οι μεζέδες στο Ούζομπαρ πρωτοστατούν με εξαιρετικό food styling και πετυχαίνουν ένα μοναδικό ταίριασμα “pairing” με το ούζο. Η ιδέα από μόνη της αποτελεί ένα κάλεσμα για εκείνους που ψάχνουν νέες γαστρονομικές εμπειρίες και αναζητούν την ποιότητα σε κάθε δοκιμή πιάτου… Προτείνεται από το Estiatoria.gr
►Το Ούζομπαρ δημιουργήθηκε από τον επιχειρηματία Μάκη Ουραηλίδη και την διακεκριμένη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη. Το εστιατόριο με την ανατρεπτική διάθεση κατάφερε σε ένα χρόνο να αποσπάσει σημαντικά βραβεία γεύσης και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις γευσιγνωστών και του κοινού. Ο χώρος είναι ευχάριστος με νησιώτικο στυλ και προσφέρεται για επαγγελματικά γεύματα και παρείστικες συνευρέσεις. Η κουζίνα δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές σχεδιασμένες από την Chef Μυρσίνη Λαμπράκη με ολόφρεσκα ψάρια και θαλαασινά.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟΜΠΑΡ ΕΔΩ
Ριζότο με γαρίδες και μυρωδικά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟΜΠΑΡ ΕΔΩ
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
https://www.estiatoria.gr/dynamicpage/1235/gourmet-ouzo
Posted by estiatoria.gr on Monday, February 29, 2016